האם חשיפה מינית גורמת לחשק ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם חשיפה מינית גורמת לחשק ?
    בוחן עצמי
    27/02/2011

שלום, שמי אייל (שם בדוי) ואני רוצה לשאול לגבי תופעה מוזרה שאני עובר בשנים האחרונות
    אני רוצה קודם לציין שאני בן 28 נשוי כשנה ועדיין ללא ילדים.
    בשנים האחרונות אני מרגיש תשוקה מינית עזה יותר, רצון לפריקה הולך וגדל.
    אישתי מתוקה ויפה רזה ומושכת ואני מת עליה.. היא נותנת לי כשאני רוצה אבל לא תמיד.
    כלומר המין בינינו הוא דיי שווה ויש אפילו מקרים שהיא ממש רוצה ואני זה שדיי מתפשר ועוזר לה לגמור ואני לא חש מספיק רצון לגמור גם כן.
    הענין הוא לא בינינו אלא כשאני לבד. כשאני מרגיש לבד אני פשוט רוצה להתפשט מול כל העולם. אני אוהב שבנות רואות אותי כמעט ערום. לפעמים אני מתהלך ערום בבית, בוחן את התריסים של הבנין ליד כי אולי מישהי מסתכלת.. ואם אני רואה תזוזה זה ישר מדליק אותי.
    לפעמים זה אפילו גורם לי לאחר לאחר למקומות שאני חייב להגיע אליהם. כמו למשל חדר כושר שאני מתאמן פעמיים בשבוע..
    אישתי מפרגנת לי על המראה ואין לי כל טענות אליה. אני פשוט מרגיש חשק עז חשיפה גדולה יותר, לא פומבית חלילה אלא יותר אישית ורק מול בנות שאינני מכיר!
    (פעם לפני החתונה, דיברתי עם בחורה במסנגר והרגשתי צורך לחשוף בפניה את גופי ואני חושב שזה הדבר שהכי ריגש אותי איי פעם כשזה קרה, אני לא ביקשתי ממנה דבר היא פשוט צפתה בי) האם אני חולה? האם זה נורמאלי? אני כ"כ רוצה להתגבר על הדחפים הללו ואינני יודע איך לעשות זאת..
    אנא עזרתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם חשיפה מינית גורמת לחשק ? - תגובה

אורית פס
    28/02/2011

אתה מתאר תופעה הנקראת אקזהביציוניזם,ז.א. התעוררות מינית כתוצאה מחשיפת גופך או חשיפת אקט מיני בפני אחרים.
    מה נורמלי ולא נורמלי בתחום המיני הוא ענין של הגדרות תרבותיות וכו',באם אתה לא בשליטה על כך ורק כך יכול להגיע לסיפוק מיני הרי שיש כאן בעיה ואתה יכול להיעזר ע"י פניה לגורם מקצועי.טיפול מיני . בינתיים נסה להסב את הענין כך שישרת אותך בפנטזיות בראש ולא בפועל,הרי לא תרצה שאשה זרה כלשהי אליה נחשפת תזעיק משטרה...נכון?
    עבור אשה זרה החויה יכולה להיות חויה מבהילה של הטרדה מינית.
    בתרבותנו פעילות מינית מתרחשת בצינעה-זו הנורמה.
    האם אשתך תשתף פעולה כך שלעיתים תוכלו לקיים יחסי מין מחוץ לבית?נגיד בטבע או מקומות אחרים בהם אתם "מסתכנים" אך לא ממש חשופים,? יש זוגות שהדבר מאד מעורר מבחינתם וכך אינך מסתכן בהטרדה שאיננה נורמטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו