מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטי פורנועידו27/02/2011
שלום,
אני בן 26,
בגיל 16 צפיתי לראשונה בפורנו, מה שגרם לי למשיכה וגירוי מיני.
הייתי צופה בזה מידי פעם (לא הרבה - פעם בכמה חודשים) עד גיל 18.
מגיל 18-21 הייתי בצבא מן הסתם ולא צפיתי 3 שנים.
לאחר השחרור חזרתי לצפות, לאט לאט העליתי את המינון עד שכבר הרגשתי שאני ממש מכור.
הדבר הזה הרס לי את החיים - בזבז לי אנרגיות, זמן וגרם לי לתחושות אשמה , בושה ותקיעות.
לא יצאתי מהבית ולא דיברתי עם אנשים.
בגיל 24 כאשר התחלתי את התואר הראשון , הבטחתי לעצמי להגימל לנצח, לעולם לא לצפות יותר בפורנו.
זה הצליח למשך שנתיים שבהם לא צפיתי כלל. הייתי מאוד מרוצה והרגשתי שזה מאחורי.
אבל... לפני חודש וחצי , לא יודע איך.... פשוט חזרתי לצפות בפורנו באינטרנט,(שמאוד התשכלל בשנתיים האלו).
כאילו נכנס בי איזה שד, ואמנם הצפייה הסבה הנאה באותו הרגע אבל לאחר מכן כל התחושות מפעם חזרו,
ופשוט נתקפתי התקף חרדה שאני חוזר להיות מכור לזה.
מאז לא צפיתי שוב.
מה זה אומר? האם לעולם לא אצליח להגימל מההרגל הזה?
האם אני חוזר להיות מכור?
איך אני בכלל מצליח למחוק את כל התמונות האלו של הסרטים מהראש?? (מאוד קשה למחוק)
אשמח לתשובות.
תודה,
עידו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטי פורנו - תגובה
אורית פס28/02/2011אין כל רע בצפיה מבוקרת בפורנו,מאחר ואתה מתאר מצב של איבוד שליטה אתה יכול לפנות לטיפול מיני שם מוכרת הבעיה ומטופלת.
נסה לאונן ללא פורנו ,זה לא אומר שאתה צריך למחוק את כל התמונות אליהן נחשפת מהראש,להפך ,תעזר בדימויים המיניים האלו כדי להגביר חשק והנאה ותמשיך לפתח זאת מהראש והדמיון ,בתקווה שזה יצמצם את התלות באינטרנט,אם תחוש שאין שליטה כאמור תוכל להיעזר בטיפול.יש לכך פתרונות ואין מה להיתפס ליאוש. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)