לא גומרת עם הויברטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא גומרת עם הויברטור
    רוטטת 23
    18/12/2007

היי קניתי ויברטור משוכלל ב700 ש"ח עם דרגות רטט שונות שכולל גם אביזר מיוחד לדגדגן ולא הצלחתי לגמור איתו.אני גומרת באוננות אך לא עם בעלי....יש למישהי עצה איך להשתמש בדבר בזה ולמה לא גומרת איתו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת עם הויברטור

הוספת תגובה

• תודה על התגובה!!

יסמין
    18/12/2007

האמת שניסיתי לדבר איתו והוא לא ממש מרגיש נוח לדבר על זה ואני יכולה להבין אותו, אבל אני לא מצליחה לגרום לו להבין שהוא זה שצריך לעשות את המהלך כדיי לעזור לעצמו..הוא לא מוכן לדבר על זה עם אף אחד חוץ ממני ואני בעצמי לא יודעת מה לעשות עם המצב הזה..
    אני מנסה לתת לו את ההרגשה שאנחנו ביחד בקטע הזה ושאנחנו נעבור את זה ונלך לטפל בזה ביחד אבל עדיין זה לא ממש עוזר הוא לא משתף פעולה..ומן הסתם שזה לא יעבור מעצמו..
    בכל מקרה תודה רבה על מה שכתבת!!זה עזר לי מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא יעזור לך זה חילופי זוגות

אבי
    18/12/2007

איזה בעיה זה כבר יפתור?.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טנטרה

תמי
    18/12/2007

מאחר ואני מרגישה שעברתי גם אני אני את מה שאת חווה אני יכולה להמליץ לך רק את מה שגם אני עברתי .
    הגעתי לזוג שהכניס אותי לעולם הטנטרה .
    תוך כדי גם התחלתי להרגיש את גופי והגעתי למחוזות לא מוכרים לי .
    בעלי יכול היה לספק אותי ובעית השפיכה המהירה שלו עברה כלא הייתה .
    אם את מעונינת תוכלי לתפוס אותי ב [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו