מינון כדורי הויאגרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון כדורי הויאגרה
    אילן
    18/12/2007

שלום, אני גבר בן 36, בריא בעל כושר גופני טוב וללא מחלות או אלרגיות ידועות. לאחרונה החלטתי ליטול כדור ויאגרה על מנת לקצר את זמן ההמתנה משפיכה לזיקפה חדשה. רכשתי כדורי ויאגרה במינון של 100 מ"ג. האם המינון מוגזם וכיצד נקבע המינון המתאים לגבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון כדורי הויאגרה

הוספת תגובה

• באותו עניין

רונן
    18/12/2007

שאלה שאולי תראה קצת מגוכחת אבל הגיונית :
    האם כדור של 100 מ"ג ויאגרה , הוא בערך כמו כדור של עשרה מ"ג סיאליס ?
    אני שואל את השאלה כי הבנתי שסיאליס עובדת מהר יותר ולמשך זמן ארוך יותר .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויאגרה 100 מ"ג

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/12/2007

שקול לסיאליס 20 מ"ג...יחד עם זאת כל כדור מתאים אחרת ועושה "עבודה" שונה אצל כל אחד ואחד..
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו עניין - פעם שלישית ללא תשובה

אלמוג
    19/12/2007

לקחתי ויאגרה כמה פעמים וזה לא השפיע. בתחילה לקחתי 50 מ"ג וכלום. בפעמים הבאות לקחתי 100 מ"ג ושוב כלום. כלומר - אני לא זקוק לויאגרה לצורך הפעם הראשונה, רק שלוקח לי כמה שעות לפעם השנייה. לשם כך ניסיתי ויאגרה מתוך הנחה שאגיע לזיקפה נוספת זמן קצר לאחר הפעם הראשונה הטבעית. אבל, כפי שאמרתי, זה לא קרה. מה הבעיה או מה צריך לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שנכון לעשות....לא צריך....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/12/2007

זה לרדת מהעיניין! אם זה לא עובד, אז תניח!! צא מהלחץ! תהנה ממה שיש. או, נסה מספר פעמים עם כדור 50 מ"ג.... אולי אחרי מספר פעמים זה יעבוד יותר טוב!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקרה שלך ....זה מוגזם מאוד!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/12/2007

אם אתה בריא, כפי שאתה כותב, מספיק 1/4 כדור כלומר 25 מ"ג.
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו