בורח החוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בורח החוצה
    יוסי
    02/03/2011

כאשר אני מקיים יחסי מין עם בחורה בתנוחה בו היא מעלי והיא מקבלת את השליטה, היא עולה ויורדת ואחרי פעם פעמיים שהיא עולה ויורדת הפין שלי מחליק החוצה. אין לי קטן יש לי ממוצע. רציתי להבין למה זה קורה ואם אפשר לעשות משהו בנידון.
    בתודה מראש יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בורח החוצה

הוספת תגובה

• בורח החוצה - תגובה

נטע ידיד
    05/03/2011

נסו למצא את התנוחה המתאימה לכם. גם כשהיא מעליך ישנן זויות רבות לכן תבדקו מה הזוית המתאימה לכם או שתשנו תנוחה, אין קשר בין זה שהפין מחליק החוצה לגודל שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה נורמלי? כי..

יוסי
    05/03/2011

כי בהרבה סרטים ואני לא מדבר על סרטים כחולים אלא על סרטי דרמה וכאלה הבחורה קופצת עד מחר בלי בעיות. רק רציתי לדעת עם זה רגיל ושכיח או שזה חריג..
    תודה רבה על העזרה:))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל זה נורמלי? כי.. - תגובה

07/03/2011

זה נורמלי ושכיח. החיים אינם סרט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו