טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 20 עוד מעט יש לי חבר כבר שנתיים אנחנו מאד אוהבים אחד את השני והיחסים בנינו מצויינים, אבל יש רק בעיה אחת אני פשוט לא נהנת מהסקס זה לא כואב לי זה פשוט הרגשה מעצבנת.. זה מגעיל אותי.. וכל פעם שהוא נוגע בי אני מרגישה תחושת סלידה חזקה. בזמן החדירה אני רק רוצה שיגמור כבר ושוב לא כי זה כואב זה פשוט מרגיש לא טוב כאילו משהו בפנים זז. ואחרי שהוא גומר אני מרגישה בחילה ואני פשוט כועסת עליו ומתעצבנת. חשוב לי להדגיש אין לי שום טראומות לא עברתי חוויות כל שהן אני לא יודעת ממה זה נובע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאד קשה לענות על השאלה בלא מידע נוסף. לא צריך להפגע מינית כדי להגעל ממין ישנן סיבות תרבותיות וחברתיות, מסרים שקיבלת בעבר ואינך זוכרת שהם שם ולכן חשוב לעשות את הבירור במסגרת טיפול מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד