חוסר חשק מיני אצל גבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק מיני אצל גבר
    ככ
    05/03/2011

אז זה הסיפור הכל התחיל לפני משהו כמו חודשיים היה לי תמיד חשק מיני ותמיד היתי רק רוצה לשכב עם מישהי ואז פתאום נכנסתי לתקופה של לחץ נפשי וקצת דיכאון וגיליתי קטגוריה חדשה של קוקסינלים באינטרנט וזה באמת היה עושה לי את זה
    שבוע שלם היתי רק מאונן על זה, ואז אמרתי לעצמי שזה חולה ושחזרתי לאונן על נשים זה לא כל כך עשה לי את זה וגם עכשיו קוקסינלים לא עושות לי את זה
    יש לי עדיין משיכה לנשים, אני לא נמשך לגבריםף אבל לא חשק מיני כמו שהיה לפני
    מה אפשר לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק מיני אצל גבר

הוספת תגובה

• חוסר חשק מיני אצל גבר - תגובה

אורית פס
    05/03/2011

לא ברור אם עדיין אתה נתון לדכאון ולחצים נפשיים ,במידה וכן אז כנראה שזו הסיבה לירידה בחשק המיני וזוהי תגובה טבעית,לשיקום החשק יש צורך לטפל בסיבות ללחץ והדכאון קודם כל ואז באופן טבעי יחזור החשק לרמה אותה אתה מכיר.
    במידה ולאורך זמן אין הטבה תוכל להיעזר בגורם מקצועי הן לבעית הדכאון והן לבעית הירידה בחשק המיני,בטיפול מיני שכזה תוכל גם לברר למי אתה נמשך...גברים נשים או קוקסינלים מאחר וכנראה אתה מוטרד גם בענין זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו