לא מצליח לכוון..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליח לכוון..
    רמי
    07/03/2011

יש לי בעיה,
    אני לא מצליח לכוון את איבר המין שלי ל"חור" באיבר המין של חברה שלי בכוחות עצמי. אם אנחנו בתנוחה שהיא לא מעליי (ואז היא מכוונת..) אז היא עוזרת לי ומכוונת אותו בעצמה פנימה. עכשיו אני יודע שצריך להיות שיתוף פעולה וכל הפילוסופיה הזאת.. אבל הייתי רוצה להיות עצמאי בקטע הזה. יש שיטות כלשהן? רעיונות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח לכוון..

הוספת תגובה

• לא מצליח לכוון.. - תגובה

אורית פס
    08/03/2011

כנראה שעם זיקפה מלאה ונוקשה יהיה קל יותר לכוון גם בלי עזרה ידנית שלך או של החברה,אפשר לחדור עם זיקפה חלקית אך אז צריך עזרה ידנית ,היד שלך באם אתה רוצה להיות עצמאי.
    יש אפשרות שאתה לא מכיר מספיק טוב את אבר המין הנשי מבחינה אנטומית? אם זה המצב פשוט שתעשה לך "הכרות" עם מיקום פתח הנרתיק [זה לא "חור"],המקום גמיש מספיק [באם היא לא מתכווצת],וחשוב שגם היא תהיה בעוררות מינית ובמצב פיזי לקלוט אותך,מידות פתח הנרתיק גדלות בזמן עוררות מינית [מתרחב פי 3 ומתארך פי 1.5 ],כך שאופציה נוספת זה להבטיח משחק מקדים יעיל מספיק המאפשר עוררות אצלה ,רטיבות וחדירה ללא קשיים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרמי

הרמן
    10/03/2011

כפי הנראה הזין שלך כל כך קטן ורפוס שקשה לכון אותו ליעד הרצוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו