מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנאה מיניתשרונה08/03/2011
אני בחורה בת 24, הולנדית במקור (חצי גויה), מאוד גבוהה, 1.85, מאוד חתיכה ועם נתוני גוף מאוד מרשימים, כמו חזה מאוד גדול ודגדגן ענק. כל פעם כשאני פוגשת בחור ומגיעה איתו לאינטימיות הוא כל כך מתרגש מאיבר המין שלי שהוא פולט לפני שהוא חודר אלי. האם אני שונה משאר הישראליות, שכולן יותר נמוכות וכנראה יש להן גם איברים יותר קטנים? איך אמצא מישהו שיוכל לענג אותי? אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תהיה לך שום בעיה
יניב08/03/2011אם מה שאמרת הוא נכון אני לא רואה שום בעיה שתכירי גבר שייספק אותך , כנראה הבחורים שהיית איתם התרגשו ממך פסיכולוגית וגמרו מהר לפני החדירה . יש הרבה פתרונות לעניין הזה צריך שהבן זוג לא יתרגש ממך ויהיה עם מספיק בטחון כדי לספק אותך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה מינית - תגובה
אורית פס12/03/2011אני לא רואה קשר בין גובהך ומידותייך לסכוי לפגוש גבר שיספק אותך מינית.
יתכן שהופעתך כ"כ מרשימה שגברים אכן נלחצים מכך,נסי לבנות קשר זוגי בהדרגה מבלי למהר לסיטואציה מינית,כך יתפתחו אמון ונינוחות שישפרו את התפקוד המיני של הפרטנר.
גם נשיקות ומיזמוזים הם ארוטיים ומרגשים ובנית קשר גם ברמה הרגשית חשובה עמ"נ שכל הצדדים ירגישו נוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם לא מחדירה
מיכל15/03/2011אני בחורה בת 23 נמצאת בקשר זוגי ארוך ורציני מאוד.
בכל מערכת יחסים שהייתה לי מעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה מחדירה.
אני בטוחה שהבעיה היא לא חוסר נוחות או בעיות אמון, אולי זו תקלה בגוף שלי.
אני כן גומרת ממגע אצבע (אומנם זה לוקח זמן) אבל לא מחדירה.
זה ממש מפריע לי
זו שאלה שמעיקה עליי מאז שהתחלתי לקיים יחסי מין.
אני לא מבינה למה אני היחידה מכל החברות שלי שלעולם לא גומרת מחדירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם לא מחדירה - תגובה
נטע ידיד15/03/2011מיכל היקרה, על פי המידע המחקרי שיש בידי כ80% מהנשים אינן מגיעות לסיפוק מיני דרך חדירה, את נורמאלית ביותר, תהני ממה שיש לך ומהעובדה שאת יכולה להנות ממגע מיני, אורגזמה היא אורגזמה, ההרגשה וההתכווצויות זהות, כל אחת נהנית בדרך אחרת ומסוגי מגעים שונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה מינית - תגובה
נטע ידיד15/03/2011פליטה מהירה יכולה להיות במצבים בהם מתרגשים אבל אם הקשר ממשיך היא אמורה להפסק, השאלה אם את מקיימת יחסים חד פעמיים ומה קרה במערכות יחסים ממושכות,
יתכן גם שבמקרה יצאת עם גברים שיש להם ככלל בעיות עם פליטה מהירה - כיום אחוז גדול מהגברים - כשליש עשויים לסבול מהקושי הזה. במידה ובן זוג מוצא חן בעינך והבעיה חוזרת על עצמה את יכולה להמליץ לו לפנות לטיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)