שפיכה מוקדמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מוקדמת
    שירה
    09/03/2011

שלום, אני בת 34, בקשר זוגי 15 שנה עם הבעל. כבר שנתיים האחרונות שלא מסוגלת לשכב איתו. הוא אינו מוכן לטיפול מיני או ייעוץ, שמרני מדי, אך הוא גומר בערך בין 5 ל-10 שניות, ללא משחק מקדים או ללא כל הכנות. הוא לא יכול לשחק עימי כי אחרת יגמור אפילו בלי להוריד את בגדיי ובגדיו שלו. זה כבר שנים ככה, ונמאס לי. הבטחתי לו שלא אחפש בשדות זרים כפי שעד עכשיו הייתי נאמנה אך זה ממש חסר לי, הנגיעות, התחושה, הקרבה, החדירה עצמה גם חסרה לי כשאני רוצה להרגיש אישה....
    מתסכל וכואב לי שהרי אני לא אישה מבוגרת, ובשיא המיניות, וזמני הולך לי כך.
    בעבר רכשתי לו תכשירים , משחות, שרק הרדימו לו את האיבר, ופשוט ירדנו מזה לחכות שיתעורר שם משהו. כשאני שואלת אותו למה הוא ככה, הוא עונה שעדיין מתרגש ממני מאוד, שאני סקסית בעיניו ושהוא לא יכול להחזיק עצמו. זה מחמיא לי אבל לא עוזר לי...
    אני לא אוהבת שהוא מנסה לגעת בי כדי שיהיה לי כיף כי אני רואה שזה לא מהכיף שלו, בגלל היותו שמרני במין, זה תמיד הוא מעל, והחדירה אצלו היא חלק עיקרי במין.
    עצוב לי ונמאס. אנחנו ניסינו את נקודת האל-חזור.....זה לא עזר, כי מתוך 5 שניות קשה להרגיע את הריגוש, והוא כבר מסיים את שלו, מה כדאי עוד לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מוקדמת

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    11/03/2011

האם הוא מוכן לפנות לייעוץ מקצועי?

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לסבול כשאפשר לאהוב?!

ד"ר אילן בירן
    26/03/2011

מתאורך את חיי המין שלכם זועקת בעיית תקשורת: חבל! כי כיום אנחנו יודעים להתגבר על רוב הקשיים המיניים ואין סיבה בעולם שגם אתם לא תהנו מלפחות 20-30 שנים של הנאה וסיפוק מיני! אני מעודד אתכם לענות בחיוב על שאלתו של עידן מיליצ'ר ומבטיח שתצאו נשכרים בגדול.. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו