חשד לשפיכה מוקדמת באוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לשפיכה מוקדמת באוננות
    יואב
    10/03/2011

שלום,
    אני כרגע ללא בת זוג

לאחרונה רכשתי מתקן פלשלייט (מדמה איבר מין נשי בצורה די מדוייקת מרקם, חום וכו'), ואני סובל מחשש לתופעת השפיכה המוקדמת. לרוב אני גומר איתו פחות מדקה לאחר תחילת החדירה לאביזר וגם זה עם המון מאמץ. היו מקרים שגמרתי תוך 15-20 שניות.

באוננות רגילה בלי לובריקציה (עם סבון רגיל או בלי כלום) אני יכול לאונן להנאתי גם שעה. עשרים דקות בקלי קלות.

האם המכשיר הזה מדמה גירוי-יתר הרבה מעל איבר מין נשי אמיתי ובכלל משקף את חומרת המצב שלי?

אם לא,
    יתכן שהתפתחה אצלי בעיית שפיכה מוקדמת חמורה ללא ידיעתי בתקופת הרווקות שרק עכשיו תודות למכשיר מתגלה לפתע?

בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשד לשפיכה מוקדמת באוננות - תגובה

אורית פס
    12/03/2011

אני מניחה שמדובר במכשיר בעל רטט כמו ויברטורים לנשים,במידה וכך יש לזכור שרטט כזה לא מתקיים ביחסי מין רגילים משום שיד אדם או חיכוך בחדירה לא מייצרים אותן תחושות אנטנסיביות, מה שניתן לעשות זה "לאפסן" את מכשיר הפלאים ולאונן בלעדיו,ולראות מה קורה, שימוש במסכך ידמה טוב יותר את התחושה בעת חדירה לנרתיק האשה,וזהו מבחן מציאותי יותר לקבוע אם התפתחה בעית שפיכה מהירה או לא.
    בקיצור -אל תדאג-מכשיר שכזה אינו משקף בעיה במיוחד לאור העובדה שבלעדיו לא קיימת בעיה כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הסברתי את עצמי טוב

יואב
    12/03/2011

דוקטורית תודה על התשובה, אבל זה לא מדויק.

א. המכשיר הוא ללא רטט.

ב. יש לו מרקם מדויק של עור (אם עוצמים עיניים זה מרגיש אנושי לגמרי. באמת), מחממים אותו במים חמים לפני כן כדי לתת לו טמפרטורה של גוף האשה, והרבה יותר כיף להשתמש בו מאשר סתם לאונן בלעדיו.

ג. משתמשים בו עם לובריקציה תמיד... שמים קצת על האיבר וקצת בפנים בתוך האביזר.

העניין הוא שהוא עוטף את האיבר מכל הכיוונים מה שאוננות רגילה ביד לא יכולה לדמות... אסור לפרסם בפורומים, אבל אם תעשי גוגל תראי במה מדובר. יש המון מכשירים כאלה והסברים באינטרנט.

אני יכול להפסיק להשתמש בו ולחזור לאונן ידנית, אבל השאלה אם זאת לא התחמקות מהבעיה שבסוף תגרום להתדרדרות במצב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה?...

יואב
    16/03/2011

..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלמומחים פה אין תשובות לשאלות

יואב
    21/03/2011

קצת יותר מורכבות מסתם דברים פשוטים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחי יואב אין לך מה לדאוג....לי יש צ

ארז
    22/03/2011

צעצוע מין בדומה לפלאש לייט, זה מין שרוול סליקוני כזה עם שתי פתחים, 1 של ואגינה ו 1 של פי טבעת...אצלי עוד הבפנים לא חלק אל חלול עם בליטות כמו סלילים...אז תוך 2-3 דקות אפשר לגמור עם זה....עכשיו החורים בצעצועים האלה ממש צמודים אז לא פלא שגומרים איתם מהר...

מה שכן ותמיד טוב זה לתרגל את קצב השפיכה...

לאונן עד כמעט לכדי גמירה ולהפסיק...לחכות 50 שניות בערך לפני שהזיקפה יורדת אבל כן שהגירוי מעט נרגע ואז שוב....ככה מפחיתים את השפיכה המוקדמת. ואם אתה רוצה להינות יותר אז שים קונדום על קונדום או קונדום אחד עבה...

אבל שוב הצעצועים האלו הם די שובבים בקטע הזה....חחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכנת ההתרגלות לפורנו' ולעזרים

ד"ר אילן בירן
    26/03/2011

בהנחה שתסכים אתי 'שהדבר האמיתי' הוא יחסי מין ולא רק אוננות: אני דווקא ממליץ להעשיר את חיי המין בעזרת עזרים ופורנו' אבל בתנאי שאלה מתלווים ליחסי מין ולא מחליפים אותם! בדוגמה שהבאת אתה שולט בתחושת המרקם ובטמפרטורה ובעיקר אתה יכול להתרכז בעצמך ובתענוג שלך מבלי שתצטרך לחשוב על בת זוגך ולהתחשב ברצונות שלה. זהו ההבדל העצום שבין אוננות לבין יחסי מין ועליך לעשות את הבחירה: אין שום בעייה אם תאונן במקביל ליחסי מין אבל ההתרגלות בלבד לאוננות עם עזרים עלולה להקשות עליך יותר ויותר לבנות זוגיות עם יחסי מין מוצלחים. ראה הוזהרת!
    שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנראה שלמומחים פה אין תשובות לשאלות - תגובה

אורית פס
    27/03/2011

עליך להבין שיכולת המומחים לתת תשובות לגמרי מספקות בפורום זה מוגבלת משום שגם המידע הניתן על ידי השואלים מוגבל,ולכן האתר אינו יכול להחליף ראיון טיפולי בו נשאלות שאלות מגוונות הנותנות תמונה מקיפה ומחדדות את הבעיה.
    בעיקרון-ככל שתתרגל לתחושות הפלאש לייט או תפתח בו תלות יתכן שיקשה עליך לתפקד היטב ביחסי מין עם אשה שלא תוכל מן הסתם לשחזר את התחושות של המכשיר בו אתה משתמש.
    מאחר ואתה חושש לפתח שפיכה מהירה יועיל לך לקרוא באחד משני הספרים בעברית בנושא:
    1. פז"ם,פליטת זרע מהירה \הלן זינגר קפלן
    2.גבר ,מין והצלחה\דר.לוין ,דר. צוקרמן
    ב-2 הספרים מתואר אותו מודל טיפולי המאפשר לגבר לתרגל טכניקות פשוטות שיעזרו לו להשיג שליטה טובה יותר במועד השפיכה,אני מאמינה שקריאה באחד משני הספרים תחדד את הבנתך בנושא ותציע כלים מעשיים להתגברות על כך במידה ואתה חושש משפיכה מהירה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר! איפה קנית את המכשיר וכמה עלה?

חסוי
    01/04/2011

ספר, אני רוצה גם!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו