מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האיבר עומד בזמן ובמקום הלא נכון!גל11/03/2011
שלום רב
אני יוצא כרגע עם מישהי שבכל פעם שנוצר בנינו מגע
אפילו בצורה הקלה ביותר (חיבוק למשל) ישר עומד לי
לפעמים אפילו תוך כדי שיחה שלנו (זה ממש מוזר חחח)
יש לי ידידות (שחיצונית מושכות מאוד) שאיתן זה לא קורה לי בין אם אנחנו מתחבקים או אפילו רוקדים מאוד צמוד במועדון
זתאומרת שזה קורה לי רק עם אותה בחורה שאיתה אני יוצא כרגע וזה מאוד מציק לי
ויכול להיות מביך מאוד
נסיתי להתנגד לזה אבל זאת לא משימה קלה
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האיבר עומד בזמן ובמקום הלא נכון! - תגובה
אורית פס12/03/2011כנראה שהבחורה מ-א-ד מעוררת אותך מינית ואין בכך כל רע. למעשה אין מה לעשות משום שאין לך שליטה על המנגנון ,מאחר וזה מביך אתה יכול לטשטש ע"י לבישת בגדים כמו חולצות ארוכות ורפויות,להגיע לפגישות לאחר אוננות וכך תהיה פחות "רעב מינית" וכו',עם הזמן אתה יכול לשתף בעובדה שהיא מאד מושכת אותך .זה יחמיא לה ויבהיר את ענין הזיקפה אם הבחינה בכך מבלי שתחוש מבוכה כ"כ גדולה.
בקיצור תגובותיך מעידות על דחף מיני בריא ואין מה לדאוג ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן...
גל12/03/2011אני כמעט תמיד עם בוקסר צמוד וג'ינס ככה שזה די מטשטש אבל ברגע שאנחנו נמצאים קרוב אחד לשניה זה כבר יותר קשה לטשטש
בריא או לא זה נורא מציק לי אני לא רוצה שהיא תרגיש בזיקפה שלי כשאנחנו קרובים.
הבנתי שיש איזשהי משחה שמנטרלת את הזיקפה
האם זה מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכן... - תגובה
17/03/2011שום משחה ולא צריך לנטרל. תתגעגע לזה. זה טבעי, בריא ומצביע על מערכת מתפקדת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמע אחי, גם לי קרה אותו דבר
רועי16/03/2011עם איזו בחורה שיצאתי איתה ואחכ היתה חברה שלי.
שיתפתי אותה בזה שאני מאוהב בה ומרוב אהבה בכל פעם שאני רואה אותה עומד לי והיא דווקא נדלקה וראתה בזה מחמאה.
עדיף להיות פתוח - אתה יודע, פתיחות זה הא' - ב' של קשר זוגי וסקס טוב!! אולי היא אפילו תספר לך שהיא מרטיבה רק מלראות אותך ..............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)