הוא לא גומר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא לא גומר
    שימרית
    26/01/2007

אני בזוגיות בערך חצי שנה, שנינו בני 25. עד לפני כחודש לא הייתה שום בעיה ביחסי המין שלי ושל חברי. חבר שלי ואני היינו שוכבים ובכל הפעמים חבר שלי גמר ולעיתים אף ממש בשלב התחלתי. מלפני כחודש המצב השתנה. אנחנו שוכבים והוא לא גומר (למעט פעמים בודדות שגם בהן לקח המון זמן עד שהוא גמר). המצב מתסכל אותי מאוד. חבר שלי אומר שאני לא צריכה להתרגש מזה ושזה בגלל שהוא נמצא בתק' נורא לחוצה עכשיו, אבל אני כסטודנטית לפסיכולוגיה מתחילה לפרש כל מיני דברים ומכניסה לעצמי כל מיני דברים לראש . כשחבר שלי מאונן אז הוא כן מצליח לגמור ולכן הגעתי למסקנה שזה בגללי. הוא מנסה שנשכב כל הזמן וטוען שהוא אוהב אותי ושהוא נמשך אליי ושלו זה לא מפריע אבל לי זה מאוד מפריע. כרגע הדבר יוצר ריבים ואני ממש לא יודעת מה לעשות עם זה.
    אז אם למישהו יש איזה משהו להגיד לי למה נראה לו שזה קורה לחבר שלי אני אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא לא גומר

הוספת תגובה

• לא גומר

ד''ר חגית כהנא
    28/01/2007

שימרית שלום
    הרושם שמשהו קורה ביניכם .
    אינני יודעת אם אכן חברך בתקופת מתח או שהמתח ביניכם גורם לתגובה המינית שלו ולמריבות ביניכם.
    נסו להרפות מיחסי המין ועשו זאת רק כשבאמת בא לכם. כ"כ מצאו זמן שקט ונטול מתחים לשוחח מעט על עצמכם ולא רק על המין שלכם. אני מניחה שתקשורת נינוחה תבהיר את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו