מתוסכלים ולא יודעים מה הסיבה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלים ולא יודעים מה הסיבה...
    שני
    20/12/2007

היי,
    אז ככה אני אקצר מכיוון שזה פורום..יש לי חבר כ8 חודשים והיחסים בינינו ברמה הכללית מעולים,אנחנו מבינים אחת ומאוד פתוחים זו אל זה..
    בתחילת הקשר כשהתחלנו לקיים יחסים עלתה בעיה של נפילת איבר המין אצל חבר שלי ולאחר הסתכלות כללית באתרי אינטרנט למיניהם הסקנו כי היה מדובר סה"כ בפחד שלו לספק אותי ועל כן זה קרה.
    מאז עברו חודשים שבהם ידענו סקס מדהים..
    אבל לפני כמה ימים נסענו לנופש ביחד וחשבתי שיהיה מושלם עד שהבעיה חזרה בתדירות של שלושה ימים ברצף,לא הצלחנו לקיים יחסים כל הסופ"ש, הבעיה הזו לא הרפתה מאיתנו.כל פעם שהוא חדר אליי ישר האבר מין נפל. אני לא מבינה למה, אנחנו צעירים בני 21 זה לא אמור לקרות.
    אני מבינה שזה יכול לקרות פעם בכמה זמן אבל כשזה בא בתדירות כזו זה כבר מתחיל לערער את היחסים ויוצר אווירה לא נעימה.
    ברצוני לציין שבמהלך החודשים האלה קרה פעמיים בערך שהיתה לו נפילה של האיבר אבל לא בתדירות כזו של כמה ימים ברצף..
    מה זה יכול להיות?האם זו תקופה או בעיה שמצריכה טיפול יותר רציני?
    תודה,שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשני

סיון936
    21/12/2007

אני לא יודעת ברמה הרפואית לומר לך אם משהו לא תקין, אבל מאוד יכול להיות שכמו שבהתחלה, היתה ציפיה גדולה וזה מהלחץ "הוריד" לו מהיכולת "לעמוד", גם לגבי החופשה, היה לו לחץ עצום עליו, (אפילו אם את לא הרגשת בזה, או שהוא לא הראה את זה - אפילו בתת המודע שלו).
    תראי מה קורה ביניכם בבית אחרי שתחזרו, תדגישי בפניו, שהכל בסדר וכלום לא קרה, אל תעשי מזה עניין, כי כשאת עושה מזה עניין הוא יותר נלחץ וזה גורם לו לעוד יותר מתח שאולי הוא לא מסוגל.
    אם הוא לא היה מסוגל לא היה בניכם מין טוב באמצע.
    זה שכן היה מין טוב מעיד על זה שסה"כ הוא יכול לתפקד טוב.

דברו על זה ותני לו תחושה שהכל בסדר, אפילו אם זה מפריע לך, אל תתני לו תחושה כזו.
    חוץ מזה שאתם יכולים להשקיע יותר במשחק המקדים ובמסביב ולהנות גם מזה, לפנמים זה יכול להיות יותר טוב מהחדירה עצמה!

סופ"ש מצויין!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לסיוון936- תודה!!!

שני
    21/12/2007

האמת שניסיתי לדבר איתו והוא לא ממש מרגיש נוח לדבר על זה ואני יכולה להבין אותו, אבל אני לא מצליחה לגרום לו להבין שהוא זה שצריך לעשות את המהלך כדיי לעזור לעצמו..הוא לא מוכן לדבר על זה עם אף אחד חוץ ממני ואני בעצמי לא יודעת מה לעשות עם המצב הזה..
    אני מנסה לתת לו את ההרגשה שאנחנו ביחד בקטע הזה ושאנחנו נעבור את זה ונלך לטפל בזה ביחד אבל עדיין זה לא ממש עוזר הוא לא משתף פעולה..ומן הסתם שזה לא יעבור מעצמו..
    כי זו לא הפעם הראשונה ולא השלישית...אני לא לוחצת ותמיד שם בשבילו,ונותנת לו הרגשה שהוא צריך ללכת עם ראש מורם ולהיות גאה בעצמו על כל מה שהוא.ממה קשה לי לראות אותו ככה...
    בכל מקרה תודה רבה על מה שכתבת!!זה עזר לי מאוד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

סיון936
    21/12/2007

כמו שבכר ציינת, אתם רק בני 21, אני לא מאמינה שזה נושא שדורש טיפול מקצועי עדיין במיוחד אם חברך סגור לגבי הנושא וקשה לו לדבר על זה.
    ישנו ספר שאני ממליצה לך לעיין בו, או שתשאילי מספריה או לרכוש אותו (הספר הזה הוא המתנה הכי טובה שחברה קנתה לי ליומולדת...)
    הוא נקרא "סקס עכשיו - המדריך לתרבות המין למבוגרים מכל הגילים" בהוצאת בבל.
    תוכלי למצוא בו הכל מהכל, גם דברים לגבי לימוד של דברים נוספים בינך לבינו.
    מה שרלוונטי לגבייך בעיקר כרגע זה פרק 6 שמתחיל בעמוד 41, שם תמצאי מעבר להסברים שאת מכירה, יכולת לתת לחברך להבין כשיקרא עד כמה את איתו.
    זה ייתן לשניכם עוד הבנה ופתרונות למצב הנתון.

אשמח לדעת שהכל יסתדר...

שיהיה סופ"ש מקסים!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו