שפיכה מהירה מוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מהירה מוזרה
    דני
    16/03/2011

אני בן 24, אני יוצא עם בחורה בערך כשלושה חודשים לאחר חודש של הכירות קיימנו יחסי מין .
    שבמהלכן קרה לי לראשונה בחיי שפיכה מהירה מרגע החדירה ועד לשפיכה עברו מספר שניות, וזה חזר על עצמו כמה פעמים באותו הערב.
    המצב הזה חזר על עצמו גם אחרי חודש שקיימנו יחסי מין (בגלל שיש בנינו מרחק אנחנו מקיימים יחסי מין בתדירות נמוכה).
    הקטע שכשהייתי מחוץ לקשר (עד לקשר הזה לא הייתי בקשר רציני ) ושכבתי עם בנות בלי שום קשר למערכת יחסים(סטוצים). לא סבלתי משפיכה מהירה לפחות לא בפעמים שאחרי הגמירה הראשונה שגם היא ארכה שתי דקות או שלוש שזה נורמלי למספר ראשון . לאר מכן הייתי מצליח לקיים סקס נורמלי שארך יותר זמן (דהיינו מספר שני ושלישי).
    ישנה בעיה גם שבזמן השפיכות האלו אני לא מרגיש את ההנאה שבגמירה (כמו באוננות או בקיום יחסי מין נורמליים שכן היו לי ).
    יש לציין שבת זוגתי נראית טוב ומושכת בעייני אבל לא ברמות שלגמור מהר כי הייתי עם בנות שנראות יותר טוב ,ומשכו אותי מבחינה מינית בלבד.
    וגם לא הייתה לי את הקטע הזה של חוסר הסכמה מצידה, והקטע של "הכיבוש מטרה" .
    כאילו הכל זרם לכיוון סקס ולא הייתה שום התנגדות מצידה ובטח לא מצידי

אני רוצה לגרום לה לגמור כמו שצריך והיא לא אוהבת לאונן (מפחדת מזה) וכשאני יורד לה והיא לפני גמירה היא ממש מבקשת לגמור מחדירה(היא טוענת שהיא לא יכולה לגמור מירדה).
    מה לדעתך הסיבות למצב הזה????
    והטיפולים בהם

נ.ב
    נראה לך שזה מצריך ביקור אצל רופא ואם כן איזה סוג רופא ??

תודה מראש על כל עזרה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפיכה מהירה מוזרה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

ד"ר אילן בירן
    26/03/2011

כנראה פיתחת שפיכה מוקדמת

נסה במשגלים הבאים דווקא לגמור הכי מהר שתוכל (תגובה פרדוכסלית!). אם הבעייה לא תחלוף - פנה לסקסולוג שילמד אותך לשלוט בעיתוי השפיכה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו