תסכול מיני ובעיה בסקס בהריון....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול מיני ובעיה בסקס בהריון....
    לולי
    17/03/2011

היי,
    אני בחודש שישי להריוני. לי ולבעלי מערכת זוגית נפלאה אך במיטה לעיתים יש חוסר התאמה בינינו. אני טיפוס מאוד מיני ודומיננטי והוא פחות מיני ויותר פסיבי ומובל...לעיתים ובמיוחד בהריון אני מרגישה מאוד מתוסכלת משום שאני זקוקה ממנו שיוביל ויהיה דומיננטי במיטה ביחוד מאחר ואני כבדה יותר ולא יכולה להשתולל כמו לפני היריון וזה מאלץ אותו לקחת את המושכות..לפעמים זה מצוין ולפעמים ממש מביא לי את הסעיף כמו שאומרים...
    אמרתי לבעלי שאני מרגישה שהוא לא ממש נמשך אליי ושאני זקוקה שיביע יותר את המשיכה שלו לאוו דווקא במיטה, אפילו במהלך היום, עם איזו קריצה או צביטה בישבן...לצערי אמרתי לו גם שאני חשה שלפעמים אני מאבדת ענין ואני מודעת להשלכות של דבריי...עם זאת זאת האמת...אני מקווה שהוא יצליח להצית בי אש ושיהיה יותר יוזם ומוביל במיטה כי זה חסר לי גם בהריון וגם בכלל. לא בא לי להיות "הגבר" במיטה אני מרגישה שאני רוצה שיהיה לו יותר בטחון ושיוביל את הענינים...למרות שהרבה פעמים אני מחמיאה לו גם על מראה חיצוני וגם על ביצועים הוא עדין מאוד חסר בטחון במיטה אפילו שאנחנו כבר כמעט 5 שנים יחד ונשואים כמעט שנה....
    מה ניתן לעשות כדי לגשר על הפער בהתנהגות המינית שלנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תסכול מיני ובעיה בסקס בהריון.... - תגובה

נטע ידיד
    18/03/2011

לפנות לטיפול מיני במטרה לשפר את התקשורת המינית ביניכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתת לו צ'אנס..

ד"ר אילן בירן
    26/03/2011

מדבריך התרשמתי שאת ממשיכה להיות דומיננטית ומשליטה את רצונך גם כשאת דורשת מבעלך להיות דומיננטי.. בתנאים כאלה של לחץ אין סיכוי שבעלך יהפוך את עורו במיטה, מה עוד שדפוס הניהול שלך התבסס במשך 5 שנים של יחסי מין. לאור נסיוני הממושך למדתי לא לצפות למהפכים דרמטיים ולכן אני ממליץ שתדברו ותיישמו דפוס של שיתוף בו שניכם מובילים לסרוגין ולומדים לשפר את הנאתכם גם במצב החדש של הריונך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו