טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אין שום בעיה עם טמפונים כשאת בתולה. ישנם הטמפונים במידה מיני והם נוחים להחדרה. את צריכה לבדוק מה מתאים לך יותר עם או בלי מוליך, וזה תלוי רק בנוחות שלך.
את יכולה לנסות כשאת לא במחזור, אך יש סיכוי שזה קצת יכאב, כיוון שכשתוציאי את הטמפון, "על יבש" זה לא יוצא בקלות כמו שכשאשר הוא "ספוג" במחזור. זה לא כאב נוראי או מוגזם אבל זה לא נעים.(תחשבי להחליק במגלשת מים ללא מים - כשיש מים זה יותר חלק וכשאין, זה קצת מציק ולא "מחליק").
סופ"ש מצויין!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד