טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היחסים שלי ושל בעלי טובים, אנחנו מדברים על הכל ומאוד חופשיים אחד עם השני. אני מאוד מינית, וגם הוא אוהב סקס, הוא מאוד נמשך אליי ואני עושה הכל לרצות אותו במיטה ולא רק למענו כי גם אני נהנת מזה. אבל,,,,,בשנים האחרונות הוא השמין, גידל כרס וזה מפריע לתפקוד המיני, זה לא מושך אותי להכנס איתו ככה למיטה, דיברנו על זה הרבה פעמים, בכל צורה, הוא יורד במשקל ואחרי זה עולה בחזרה. אני יודעת שזה לא קל לעשות דיאטה, שתינו אוהבים לאכול רק שעליי זה לא משפיע. זה דיי מתסכל,,,,,,,אשמח לשמוע עיצות מאנשים מקצועים או מאנשים שהיו או נמצאים באותה הסיטואציה בלבד. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מצד אחד אפשר להנות ממין בכל משקל צורה גם אם תיאלצו להתגמש ולכניס שינויים נדרשים אם המשקל ממש מסרבל,מצד שני תשובות מלומדות כנראה לא יעזרו לך להימשך יותר משום שלכך נימוקים רציונליים לא יעזרו ואת זה בעלך צריך לקחת בחשבון ולעשות מה שהוא מסוגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד