מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אישתיורדי30/03/2011
הסקס עם אישתי לא היה אף פעם מזהיר , היו לי יותר טובות (לצערי הן עולות בדמיוני יותר מידי). אנו בני שלושים פלוס פלוס. כשהכרתי אותה היא היתה בתולה בת 30 (אני היייתי בעל נסיון בן 33 ), לא נראה לי שנגעה בעצמה מעולם. חייה לא היו פשוטים מבחינה משפחתית אבל לדוגמא אחותה בגיל דומה שונה מבחינה מינית לחלוטין (כלומר ניהלה קשרים בצורה נורמלית עוד כשהיתה צעירה - כך לפחות עושה הרושם) כך שאי אפשר להאשים רק את החיים , כנראה זה האופי של אישתי. יש לה סריטות , למשל לא תכניס סוגי מאכל ש"המרקם " מוזר לה , למשל בננה אבוקדו אפרסק (אף לא תיגע ביד). אחרי לידת בתינו (בת 3)המין נחלש עוד יותר ואחרי לידת בנינו (שנה וחצי) דברים דבקא תפסו תאוצה. למרות זאת אנו תשושים בכללי (זה מובן) והמין נדיר - פעמים ספורות בחודש. המוצא שלי הוא פורנו על המחשב - פתרון לא מספק אבל זה מה יש. כשכבר אנו עושים זאת במחזור אין חשש מהריון ואני גומר בפנים אך במועדים אחרים אני גומר בפי הטבעת - לא קל היה לעשות מזה הרגל , היא לא אוהבת את זה אבל אני לא מוכן לגמור בחוץ - תסכול - היא לא מוכנה גלולות או פתרון אחר ולכן היא מבינה שזה הפתרון היחיד מבחינתי למרות שהיא סובלת (יש סיכוך) - לפחות זה. (כלומר אני מאוד נהנה מכך , פתרון מצויין מבחינתי בפי הטבעת) היא לא פתוחה לדבר על סקס - נבוכה - רציתי לקבל מציצה אבל היא לא שתפה פעולה (לגיתימי מבחינתי לשים בפה כל איבר של בת הזוג , אני אוהב לרדת)אני לא יודע איך זה יקרה מאחר שמאכלים לגיתימים היא לא תאכל בגלל מרקם אז לצפות ממנה להכניס את הפין שלי לפה שלה - אשלייה כרגע.
אני מתוסכל מהעניין כי בעבר אחת ירדה לי וזה היה מעין שיא חדש - אני זוכר זאת לטובה.
אני חושב על אחרות כל הזמן אבל לא אעשה דבר לפגוע במשפחה. מה הייתם מציעים לי בבקשה?
תודה מראש
(לא התחתנתי בגלל משיכה מינית - לצערי - אבל כל החבילה היתה טובה בשבילי ואנו אוהבים מאוד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה שדורשת פתיחות
מיכאלה03/04/2011היי, מה דעתך להציע לה שתנסו מערכת יחסים פתוחה?
כמובן שצריך להיות אדם מאוד פתוח ולא שמרן כדי לחיות במערכת יחסים כזו, אבל אם היא לא מתלהבת מסקס אולי עדיף שתסכימו על מערכת יחסים פתוחה, כך שלא תעשה שום דבר בסתר ותשמרו על המשפחה שלמה.
אני מקווה שהצעתי לא נשמעת לך משונה. אני אישית מכירה כמה זוגות שטוב להם ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי - תגובה
אורית פס04/04/2011ראשית,מאחר והכרת את אשתך כ"לא מאד מינית ופתוחה" עוד בתחילת הקשר הרי שלא ניתן לצפות שלפתע תהפוך לחתולת מין סוערת...זה לא ריאלי..נכון?
ובכל זאת מהנקודה בה היא נמצאת ניתן להתקדם ולשפר.
מצער אותי לקרוא שהמין האנאלי גורם לה סבל ועדיין אתה ממשיך בכך..זה וודאי לא יגרום לה לחבב יותר יחסי מין,לא הבנתי מדוע ללא חדירה לא תוכל להנות [אפשר במין ידני בעזרתה ובחיכוך גם אם בשלב זה היא לא מוכנה לתת לך מין גרוי אוראלי.
מהתאור שלך ,אני מאמינה שתוכלו להרוויח מפניה לגורם מקצועי-ברוב המקרים טיפול שכזה תורם לפתיחות ותקשורת מינית טובים יותר.וכמו כן בטיפול ניתן יהיה לברר יותר לעומק [הנוכחותך או לבד איתה] את הסיבות לעכבות של אשתך ולתת להן מענה שיתאים לה ויניח את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)