שאלה לאחד המקצוענים באתר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

מיטל
    05/04/2011

אני חושבת אני שומרת על ראש מאד פתוח מבחינה מינית. לבעלי יותר קשה עם זה. לדעתי מאד קשה לו עם זה שהוא לא מצליח לגרום לי לגמור. הוא רוצה לגרום לי להנות ולא יודע בדיוק מה לעשות. הוא רוצה לגעת בי בעצמו ושאני אגמור מזה. לא שאני אאונן בנוכחותו. כל פעם שהוא מנסה ולא מצליח אחרי כמה דקות הוא מתייאש. מה אני עושה כדי לגרום לו לרצות את זה יותר. לא להתיאש, להנות מהדרך ולא רק מהתוצאה הסופית?
    אם יש לך טיפים איך ניתן "לקצר את הדרך" אשמח מאד...
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאחד המקצוענים באתר...
    מיטל
    01/04/2011

שלום,
    אני מפנה את השאלה שלי לאחד המטפלים שבאתר ולא לקוראים מחר ואני מעדיפה מענה מקצועי, למרות שעצות יתקבלו בברכה....

אני בת 21 וחצי, נשואה שנתיים וחצי בהריון ראשון. בעלי הוא החבר הראשון שלי ולא היה לי שום קשר שכלל מגע עם גבר אחר.
    הבעיה שלי היא שאני לא מצליחה להגיע לאורגזמה עם בעלי.
    ז"א- מאוננות אין לי בעיה להגיע לאורגזמה, אפילו מספר פעמים ברציפות, אבל איתו אני לא מצליחה.
    הוא מנסה לעשות לי ביד ואני עדיין לא גומרת מזה. לא משנה מה הוא עושה. גם אם הוא עושה בדיוק את מה שאני הייתי עושה באוננות- זה לא עובד.
    בזמן האחרון די נמאס לו לנסות ואנחנו שוכבים הרבה אבל אני לא גומרת.
    אני חייבת לציין שחוץ מזה הסקס ממש ממש מעולה. אנחנו שוכבים המון. לפחות פעם ביום. הוא מרגש אותי הוא גורם לי להנות, אבל לא להגיע לאורגזמה.
    אנחנו מאד אוהבים ולי מאד קשה שני לא מצליחה להגיע לעוצמה הזו איתו.

למה זה יכול לקרות? איך ניתן לטפל בדבר כזה?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העבירי את האוננות למיטה הזוגית

ד"ר אילן בירן
    03/04/2011

את מצליחה לגמור באוננות ומכאן שאין לך בעייה גופנית: את הסיבות הפסיכולוגיות רצוי לאבחן בעזרת פסיכוסקסולוג ובהתאם לבנות תהליך טיפולי שבו תתחילי לאונן במיטה הזוגית > תלמדי לאונן בנוכחות בעלך > תלמדי את בעלך לגרות אותך בדיוק (!) כמו באוננות > תלמדו לשלב את אותם הגירויים גם במצבי חדירה. קחו את הזמן ותהנו מהדרך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך+ שאלה נוספת

מיטל
    03/04/2011

קשה לי לאונן בנוכחות בעלי וגם לו קצת קשה עם זה.
    ברור לי שהסיבה לכך היא פסיכולוגית, אבל אני אנסה להתמודד איתה בטיפול.
    תודה על תשובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך+ שאלה נוספת - תגובה

אורית פס
    04/04/2011

אכן אוננות בנוכחות בן הזוג דורשת רמה גבוהה של אינטימיות אמון ופתיחות ביניכם,לא כל זוג מסוגל לכך ואפשר להבין את קשייך.
    נסו לעבוד על נינוחות בסיטואציה המינית ,נסי לשמור על ראש מיני לאורך התהליך,שימוש בפנטזיות מיניות [בראש] יכול לעזור,אם לאורך זמן לא יחול שיפור תוכלי לפנות לסקסולוג\ית שיעזור לך "לקצר את הדרך".
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיטל
    10/04/2011

לבעלי מאד קשה לראות אותי במצב כזה- של אוננות לידו. הוא מרגיש שהוא לא חלק מזה והוא רוצה להיות. מצד שני, אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה כשהוא זה שנוגע.
    אני חושבת שיש לי ראש מיני פתוח, לבעלי יותר קשה עם זה. מה אני עושה כדי לקצר את הדרך? לגרום לו לרצות יותר?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין 'קיצורי דרך' באהבה

ד"ר אילן בירן
    12/04/2011

אל תרימי ידיים בלי נסיון אמיתי: אמרי לבעלך שהאוננות בחברתו, כשהוא מחבק אותך, הופכת אותו לשותף במעשה האהבה. לימדי להנות כשאת בזרעותיו ובהדרגה גם תצליחי כך לגמור. ההמשך כבר ידוע לך.. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו