לא מינית כמו פעם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מינית כמו פעם
    ל'
    02/04/2011

אני בת 37, נשואה.
    בעבר הייתי מאוד מינית, קיימתי יחסי מין בתדירות כמעט יומיומית הרבה מיוזמתי ואוננתי בתדירות גבוהה,במיוחד במשך ההריונות שלי הרגשתי סקסית ומינית במיוחד.
    כיום אני חשה שאני לא מינית כמו פעם, אני לא מאוננת בכלל אולי פעם בחודש אם בכלל,
    לגבי יחסי מין, אני נכנסת למיטה בחוסר חשק והרגשה של אילוץ, אך תוך כדי האקט אני נהנית וגם גומרת. למרות זאת זה לא יוצר אצלי חשק לפעם הבאה (מה שהיה בעבר כשהייתי נהנית וגומרת ממש חיכיתי לפעם הבאה) האם יש דרך לעורר את היצר מחדש?
    יש לציין כי יחסי עם בעלי לא השתנו במשך השנים, כלומר יש עליות וירידות אבל קיימת משיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מינית כמו פעם

הוספת תגובה

• לא מינית כמו פעם - תגובה

אורית פס
    04/04/2011

נראה שחלה שחיקה בחיי המין ובאופן טבעי מה שהיה מאד מרגש בעבר כבר לא מרגש,לאציינת כמה שנים את נשואה וברור שככל שהזמן חולף השחיקה יכולה לגדול.
    סיבות רבות נוספות [מלבד שחיקה] יכולות להסביר מדוע כיום אין בך מוטיבציה כבעבר אך זאת ניתן להבין במסגרת טיפול מקצועי ולא בפורום זה,כללית בעית חשק מיני אצל נשים היא נפוצה ומורכבת,החלק הטוב הוא שבתוך הסיטואציה את כבר כן נהינת ויתכן וצרכייך המיניים השתנו ואינך זקוקה לאותה תדירות,עלייך לדבר עם בעלך על תדירות שתיקח בחשבון את צרכי שניכם ,כשכל אחד מכם יתפשר קצת לטובת השני ,ובאם לא תחול הטבה תוכלו להיעזר בגורם מקצועי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו