טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי אני יודעת שהשאלהע שלי אולי קצת מצחיקה אבל אני מעדיפה לשאול
אם אני שוכבת עם בחור עם קונדום אז אני מוגנת מפניי מחלות נכון? אבל מה בקשר ל"לרדת" אילו מחלות אלולות להיות באקט הזה האם יש חשש להדבק באיידס? האם הגיוני לבקש מבחור לעשות בדיקת איידס כדי לעשות את האקט הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אכן יש מחלות שעלולות לעבור במין אורלי ,כמו למשל הרפס של אברי המין בשלב בו הפצע מדבק. לגמרי הגיוני לבקש מבחור [והוא ממך] לעבור בדיקות ולא רק של איידס,בשנים האחרונות יש עלייה בשכיחות מחלות מין. אין כוונתי להבהיל אלה לייעץ לנקוט זהירות כדי לשמור על עצמך.ולהבין שאיידס אינו הדבר היחידי שכדאי לבדוק. גניקולוג\ית ינחה אותך בענין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במידה ואת מקיימת יחסים עם קונדום אין סיכוי להדבקות באיידס, באשר למשגל אוראלי הסיכוי נמוך ביותר להדבק באידס אבל אפשרי באופן תיאורטי. מי שעלול יותר להדבק זב זה שנותן. עדיף לערוך בדיקות ולא לסמוך על המזל.
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד