לאשתי יש כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאשתי יש כאבים
    מאיר
    24/12/2007

שלום,
    כבר תקופה ארוכה לאשתי כואב בעת החדירה. ניסנו משחות למניהם וכדו' אך זה לא עוזר והיא נמנעת מאוד מקיום יחסים.
    לדעתי מדובר בצואר רחם צר ולכן כואב לה. יכול להיות שאם נעשה את זה הרבה זה יתרחב?
    אציין שיש לנו בן שנולד בניתוח. אם זו הייתה לידה רגילה המקום היה מתרחב?
    חשוב לי מאוד תשובתיכם, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאשתי יש כאבים

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

ד''ר חגית כהנא
    25/12/2007

האם היתה תקופה שבה אשתך לא התלוננה על כאבים?
    אין מצב של נרתיק צר יש מצב של חוסר גירו מספיק, חשש מיחסי מין וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לנו יש את אותה בעייה

לאוניד
    10/02/2009

שלום! לאשתי יש כאבים בעת החדירה, אפילו עם להיות יותר מדויק אחרי כ3-4 ס''מ גם אני וגם היא מרגישים סוג של מחסום, אצלה זה מטבתה בכאבים ואני מרגיש מין טבעת שלא כל כך נותנת לעבור! אנחנו ביחד 5.5 שנים ובהתחלה היינו עושים סקס בהנעה מלאה 7 פעמים בשבועה, אחרי שנה זה היה בכושי פעם בשבוע, כאת קשה לקרוא לזה יחסים, לפני כשנתיים קנינו משחה'' איזוקראין'' זה עוזר לעסות סקס, אך לאחר היחסים היא מרגישה את כל הכאבים. לפני 3 עודשים נולד לנו בן בלידה רגילה ובלי אפידורל, חשבנו שעכשיו הכל ישתנה, אך לא השתנה דבר. מה ניתן לעשות במצבינו? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחדירה

14/02/2009

כדאי לגשת לטיפול מיני (סקסולוגי) על מנת לבדוק את סיבת הכאב ולקבל טיפול משולב (כולל לדוגמא, פיזיותרפיה של רצפת האגן, שימוש במרחיבים וכד').

מין לא צריך לכאוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו