הזוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזוי
    עוד אחד כמו
    09/04/2011

יש לי משהו מוזר שקורה לי.. גבינה לבנה גורמת לי לגרוי מיני חזק ביותר, רק מזה שאני יראה מישהי אוכלת את זה אפילו בטלוויזיה, רק המחשבה על זה גורמת לי לגרוי מטורף.. שמביא אותי כמעט לכדי סיפוק , ואים אני טועם את זה.. זה מוזר? האם יש תקדים לזה .. אשמח למידע קצת בשביל להבין מה קורה פה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזוי

הוספת תגובה

• לא הזוי ואפילו נחמד

ד"ר אילן בירן
    10/04/2011

אצל האדם, בניגוד ליצורים פחות מפותחים, רוב הגירויים המיניים הם נרכשים (נלמדים). לכולנו יש העדפות ייחודיות ושלך כרוכה באכילת גבינה לבנה ( אני ממליץ על גבינה רזה..). זו אינה סטייה מינית (פאראפיליה) ואני ממליץ שגם במציאות תנסה לבקש מבת זוגך לאכול גבינה במהלך ההתעלסות. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת ש...

דודסם
    10/04/2011

אין לי בת זוג, וכשהיתה ( לא הרבה בכלל בשנים האחרונות בכלל) והיינו שוכבים הייתי מדמיין את זה בראש, וזה היה מוסיף לגירוי, אבל מוריד מנק' השיא של החיבור ביננו בזמן כזה, עם האחרונה שהייתי (גם די מזמן) השתדלתי לכוון את המחשבה כך שלא תגיע לשם, ובהתחלה זה הצליח במאמץ אדיר והיה לנו חיבור מהאגדות גם בשעת סקס וגם סתם כך אבל בסוף זה התחיל עוד פעם,בעבר פעמיים שיתפתי את בת זוגתי בסטייה הקטנה (גדולה ) שלי והיא הודתה שזה די מוזר.. כי מה יכול להיות מושך ומגרה בזה .. זה אפילו לא טעים.. ואני מאמין שזה די תרם לעובדה שעזבה אותי די מהר.. מה שמעניין עוד יותר זאת העובדה שרק עם גבינה רזה זה קורה, גבינות שמנות אני אוכל כל הזמן והן לא גורמות לי לזה.. אני לא יודע מה לחשוב אתה טוען שזה נחמד, אבל אני שחווה את זה כל הזמן, ובשנים האחרונות די נלחם עם היצר המוזר הזה שלי, מרגיש לא טוב עם כך ומלא באשמה ובחרטה כל פעם שאני עושה את זה (מפנטז על הדבר הטיפשי הזה!) מה עוד שאני מאמין שביחסים בין גבר לאישה צריך להיות דבר קדוש במחשבה שקשור רק לאישה שאתה איתה.. לא הולך כל כך בגישה שאתה מציע (וכן כבר ניסיתי) כי אני חושב על כמעט כל אישה (שאין לי אליה קשר אמיתי) שראיתי שאכלה את זה.. קיצר , תודה שאתה מנסה להרגיע אותי ואומר שזאת לא בעיה אך לי זה ממש מפריע, ואני חושב שאני חוטא לעצמי ולמי שאני חושב עליה בכך..היה יותר עוזר אם היית ממליץ לי אולי על דרך לכוון את המחשבה כדי שהיא לא תגיע למקומות כאלה.. או על איזה ספר מעמיק שעוזר בהנחיית חוט המחשבה למקומות שאנחנו מכוונים אליהם, אני יכול עוד להגיד הרבה ולהכנס יותר לעומק אך אני לא רוצה לחפור..
    קיצר.. בעיה סבוכה שיוצא לי לא קצת להפוך בה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות טורדניות

ד"ר אילן בירן
    11/04/2011

עכשיו, משהוספת פרטים, הבנתי שנושא אכילת הגבינה (הרזה) כגירוי מיני הכרחי הפך אצלך למחשבה טורדנית שאיתה אתה נלחם: כדאי שתקרא על מחשבות טורדניות ותגלה שקשה מאד 'למחוק' מחשבה כזו. הדרך לשפר את הנאתך וסיפקך היא ללמוד - בטיפול קוגניטיבי התנהגותי - 'לעקוף' את המחשבות הטורדניות וכך להעצים את ההנאה והסיפוק המיני. כתבת שחדלת מלקיים יחסי מין ואינך בזוגיות ואני מניח שייעוץ פסיכוסקסואלי יעזור לך לשפר את איכות חייך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראה

דודסם
    18/04/2011

אתה צודק כבר כמה שנים אני נלחם עם המחשבה הטורדנית הזאת ולא סתם שאלתי פה בפורום, כרגע אני הולך כל שבוע לטיפול אצל הפסיכולוגית אני לא יודע אם זה קוגנטיבי התנהגותי, ואני כבר חודשיים בזה ולא יודע אם זה עוזר, האמת שאני די עמוס בראש ולא דיברתי איתה על זה - די מפדח.. זה בעיה... יש לך שם של מישהו טוב לתת לי שבאמת יצליח לעזור לי להפסיק לחשוב על זה או לחשוב על זה בצורה שונה? (אפילו שאם הבנתי נכון אתה טוען שעצם המחשבה על כך אינה הבעיה אלא רק שזה מטריד אותי זה מהווה בעיה??) יכול להיות שזה נובע אולי מאיזו טראומת ילדות שעברתי ואני לא מצליח לזכור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנסה שוב

ד"ר אילן בירן
    26/04/2011

נסה להעלות את הנושא המיני בטיפול עם הפסיכולוגית שאתה פוגש. אם לא תמצא מענה הולם אצלה, כדאי שתפנה לפסיכוסקסולוג כלומר פסיכולוג המתמחה בבעיות מיניות. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו