מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מבינה למההילה25/12/2007
יש לי חבר שנה וחצי,ובתקופה האחרונה יש ירידה משמעותית בכמות הסקס ואם אנחנו כן עושים אז זה נראה כאילו זה כדי לרצות אותי ולעשות וי כדי שאני לא אתלונן,ושמתי לב שהוא מרבה לשוטט באתרי פורנו ולעשות לבד למרות שאנחנו רואים אותם גם יחד לפעמים תוך כדי,ואני פתוחה איתו מבחינה מינית והסקס נהדר,הוא טוען שזה בגלל עייפות ולחץ מעבודה או כאבים שהוא חווה באיזור והייתי רוצה לדעת למה לדעתך זה המצב? והאם זה קשור לזה שהוא לא נמשך אליי? כי הוא לא כלכך פתוח לדבר על הנושא למרות נסיונותי החוזרים ונשנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפורים
יפעת08/01/2008בטוח יש לו מישהי בעבודה פקחי עניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת נהנת? זה מה שחשוב אם הוא לא עושה
t25/12/2007סקס הכי בחשק זה לא נורא אם היחסים שלכם בסדר אז אין לך מה להיתלונן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנהנית אבל..
הילה25/12/2007הייתי נהנית יותר אם הייתי יודעת שזה לא סתם בגלל שהוא רוצה לרצות אותי,היחסים בסדר גמור הוא כל הזמן אומר שהוא אוהב אותי מחבק ומנשק וטוען שהוא נמשך אליי מאוד,גם כשהוא מענג אותי הוא מקבל זיקפה,אך עם זאת זה נראה כי בזמן האחרון הוא מעדיף לעשות לבד מול האינטרנט מאשר איתי וזה דבר שגורם לי תסכול רב ולירידה בביטחון העצמי ורציתי לדעת האם זה דבר נורמלי ושכיח או שמא זה סימן אדום?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה גברים אוהבים לאונן זה לא סימן
t26/12/2007אדום ולא כלום הוא רוצה לאונן קצת באתרי פורנו זה לא דבר רע ולא דווקה אומר משהו אם הוא נימשך אליך אין לך מה לידאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות שזאת התמכרות לאינטרנט?
הילה26/12/2007והוא צריך יעוץ?,ואם כן יש לך שיטות לגרום לו לדבר על זה ביעוץ? כי אנחנו לא מדברים על זה שהוא גולש באתרים האלה עכשיו בכלל בעבר דיברנו והוא טען שזה בגלל שזה יותר מהיר ודורש פחות עבודה בימי חול כשעייפים ויש עבודה מחר..ועכשיו זה בגלל שהוא חווה המון זמן כאבים באיזור האשכים למרות שהוא עבר בדיקת אולטראסאונד והכל נמצא תקין והוא עדיין בתהליך בירור,וכשאני שואלת אותו למה הוא נוגע בכללי באיזור ולי אסור אז הוא אומר בגלל שזה שלו והוא יודע איך וכשאני נוגעת זה כואב גם בלי קשר לסיפוק מיני,ואני מספקת אותו בכללי מאוד כשעוד קיימנו יחסי מין סדירים,גם אני רוצה להגיד שמילא זה היה נוסף על יחסי המין שלנו זה היה סבבה,אבל זה במקום וזה מכאיב לי מאוד וגורם לי לתחושה שהוא לא נמשך אליי למרות שהוא אומר שכן אבל לקום בבוקר עם זיקפה(כן אני יודעת שזה טבעי לגברים) ללכת לשירותים אחרי שהוא ישן איתי כל הלילה ולא עשינו כלום בגללו ולהתסכל שם באתרי פורנו זה מעליב,ומשפיל,וגם הוא דחה אותי מספר פעמים מעליו..אבודה..ולא יודעת מה לעשות..:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת לא היתמכרות לאינטרנט הרבה אנשים
אבי27/12/2007גולשים בפורנו זה לא קשור למכור הוא רוצה לאונן ליפעמים שהוא רוצה זה לא קשור אלייך גם אם היית דוגמנית צמרת והכי מושחת שבעולם הוא היה ממשיך לאונן זאת זכותו אל תקנאי או משהו זה לא קשור אלייך זה שהוא מאונן ולא רומז על כמה את מושכת אותו.אל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב אני יגיד אין לי בעיה שיאונן!
הילה30/12/2007אבל שיעשה איתי גם יחסים אינטימיים,אין לנו כלום,שום דבר,אפס,גורנישט,נאדה,והוא מאונן.אז עכשיו תגידו לי שזה לא קשור למשיכה אליי או להתמכרות לאינטרנט?
ואני מבקשת מאחד הד"ר לענות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחד הד"ר יכול לענות בבקשה???
הילה31/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות לפורנו
12/01/2008חסרים נתונים בשאלתך על מנת לקבוע אם הוא מכור לפורנו או לאו, ובכל אופן זה לא המדיום בו מאבחנים תופעה כזו. נראה לי שהחשק שלו ירוד יחסית לא בגלל הפורנו, אלא כמו שאת בעצמך ציינת - עייפות, שחיקה, לחץ בעבודה.
התמכרות - (כל התמכרות ולאו דוקא לפורנו) - פוגמת בכל תחומי החיים, ולא רק בחיי מין. גם בעבודה, יחסים עם חברים אחרים ואפילו פעולות יום-יום שההתמכרות תבוא על חשבון זמנן, כמו נקיון, קניות וכד'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה...
ד``ר עידן מיליצ`ר01/01/2008מאיזו סיבה את מצפה שנדע (אדע) למה זה קורה?! אם החבר שלך לא חולק איתך את הסיבה....מי אני (עם כל הידע והניסיון שיש לי) שאדע?!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידן אני לא מצפה שתגיד לי למה...
הילה02/01/2008אני מצפה שתגיד לי עם המקרה הנ"ל נראה לך כמו התמכרות לפורנו באינטרנט או איזהש/הי הפרעה הדורשת התערבות של יועץ או סקסולוג,והאם יש לך להציע לי דרכים לגרום לו לדבר על זה עם הסקסולוג במידה וצריך.תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
ג'ולי02/01/2008בדרך כלל אני מרגישה כאבים בבטן בזמן קיום יחסי מין וזה מופיע לאחר שאני גומרת ובאותו זמן חבר שלי גומר אחרי בכמה שניות, בזמן הזה אני מרגישה כאבים חזקים בבטן התחתונה.
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)