מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופה מאוד מאוד אני מפחדתYUVAL13/04/2011
אני בת 17 וחצי, למיטב זכרוני כבר כמה שנים שהמחזור סדיר אולי כאן או שם הפרש של יום יומיים.
אני היתי עם החבר שלי במצב אנטימי, ביום שישי שבוע שעבר ב8 לפאריל. הוא הכניס אותו לא עד הסוף מעט מאוד פעמים ואז הוא גמר ביד (ללא קונדום). אנחנו באותו הרגע לא הינו לחוצים שזה מסוכן אחרי זה התחלנו להילחץ אבל יום שני השבוע אני קיבלתי מחזור כמה דקות לפני שבאתי אליו. אני הכנסתי טמפון (תמיד אני משתמשת) ואז איכשהו קרה מצב ששוב נקלענו למצב דומה. חשבנו שאם אני כבר בהתחלה של המחזור אז הריון לא ייתכן, והיתי עם טמפון בפנים. הוא הכניס כמה פעמים (לא גמר בפנים) ולא עד הסוף. ככה שאפילו לא הגיע לטמפון.
מה שהלחיץ אותי מאוד זה שהגעתי הביתה אחרי זה הוצאתי את הטמפון גיליתי שלא היה הרבה עליו אפילו מעט מאוד. (אני בטוחה שזה היה מחזור) ואז הוא פשוט נעלם. ברגע שהוצאתי אותו כבר לא היה לי המחזור.
אני ממש לחוצה מזה וגם הוא. מצד אחד אם אני מבינה נכון אין חשש שאני בהריון כי קיבלתי נכון? ותוך כדי לקיים זה לא מסוכן ברור במקרים בלהתחשב לנסיבות?
אבל אני ממש מאוד דואגת לזה שפתאום המחזור נעלם לי חיכיתי שהוא יחזור לי אבל כבר יום רבעי והוא לא חוזר לי עדיין והייתי אמורה לקבל סביבות שלשום-אתמול. אני לא יודעת מה לעשות.. בבקשה תעזרו לי בהקדם אנחנו מאוד לחוצים. וזה אף פעם לא קרה לי ממה שאני זוכרת אולי אולי פעם אחת בקושי אבל חזר לי באותו היום-או יום למחרת בלילה כאילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה מאוד מאוד אני מפחדת - תגובה
אורית פס14/04/2011לא רואה סיכון להריון לא רצוי,בשל החששות פני לגניקולוג לצורך בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)