אי התאמה פיזיולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי התאמה פיזיולוגית
    קרינה
    16/04/2011

שלום, שמי קרינה, ואני התחלתי לצאת עם בחור ושמתי לב שכל פעם אחרי שאנחנו שוכבים כואב לי בוגינה מצד ימין, ולא סתם כאב, זה תחושה כאילו יש לי חתך שם, כבר הלכתי מס' פעמים לרופא שנתן לי נרות ולחבר שלי כדורים, אך כלום לא עוזר. לאחרונה שמתי לב שאבר מינו נותה לצד, בדיוק בצד שכואב לי, אז חשבתי שאולי זו בעצם הסיבה לכאב. רציתי לברר האם יכול להיות שאנחנו לא מתאימים פזיולוגית, והאם יש דרך אפשרות להתגבר על מכשול זה.אני מאוד אוהבת את הבחור ולא רוצה לאבד אותו בגלל זה.. מקווה שתוכלו לעזור לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי התאמה פיזיולוגית

הוספת תגובה

• אי התאמה פיזיולוגית - תגובה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/04/2011

תשאלי את הרופא שלך לגבי וסטיבוליטיס.
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי התאמה פיזיולוגית - תגובה

נטע ידיד
    20/04/2011

קרינה שלום,
    אני רוצה להוסיף כמה דברים על וסטיבוליטיס: הכאב שיש לך מוכר וידוע, זו תופעה מוכרת בפרט אצל נשים ונערות צעירות. קשה לדעת בדיוק מה הסיבו שלה, לעיתים זו דלקת או פטריה שחוזרת על עצמה וגורמת לדלקת באזור. ניתן לפתור את הבעיה בכל מיני דרכים, הדרך המומלצת היא טיפול משולב של פסיותרפיה מיוחדת לאזור ומשחות. מאחר והרופא שלך אינו מודע לבעיה אני ממליצה לך לפנות לגניקולוג/ית שהוא גם מטפל מיני. כאמור אין שום סיבה שתסבלי הבעיה נתנת לפתרון עם טיפול מתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מאוד מודה לך על ההסבר המפורט

קרינה
    21/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו