טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי קרינה, ואני התחלתי לצאת עם בחור ושמתי לב שכל פעם אחרי שאנחנו שוכבים כואב לי בוגינה מצד ימין, ולא סתם כאב, זה תחושה כאילו יש לי חתך שם, כבר הלכתי מס' פעמים לרופא שנתן לי נרות ולחבר שלי כדורים, אך כלום לא עוזר. לאחרונה שמתי לב שאבר מינו נותה לצד, בדיוק בצד שכואב לי, אז חשבתי שאולי זו בעצם הסיבה לכאב. רציתי לברר האם יכול להיות שאנחנו לא מתאימים פזיולוגית, והאם יש דרך אפשרות להתגבר על מכשול זה.אני מאוד אוהבת את הבחור ולא רוצה לאבד אותו בגלל זה.. מקווה שתוכלו לעזור לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קרינה שלום, אני רוצה להוסיף כמה דברים על וסטיבוליטיס: הכאב שיש לך מוכר וידוע, זו תופעה מוכרת בפרט אצל נשים ונערות צעירות. קשה לדעת בדיוק מה הסיבו שלה, לעיתים זו דלקת או פטריה שחוזרת על עצמה וגורמת לדלקת באזור. ניתן לפתור את הבעיה בכל מיני דרכים, הדרך המומלצת היא טיפול משולב של פסיותרפיה מיוחדת לאזור ומשחות. מאחר והרופא שלך אינו מודע לבעיה אני ממליצה לך לפנות לגניקולוג/ית שהוא גם מטפל מיני. כאמור אין שום סיבה שתסבלי הבעיה נתנת לפתרון עם טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד