מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בתולהמיכל17/04/2011
שלום,
אני בת 27 ועדיין בתולה.
לאחרונה התחלתי לצאת עם בחור שאני מעוניינת לקיים איתו יחסי מין.
ברצוני לספר לו על כך. כיצד לספר לו. אני קצת חוששת מתגובתו בנושא.
אשמח אם תוכלו בבקשה לעזור לי בנושא.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתולה - תגובה
23/04/2011מדוע את חוששת לשתף אותו בפרט אינטימי זה? האם את רואה בכך חיסרון או פגם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- בתולה
נועה23/04/2011ד"ר רפי חרותי שלום,
תודה רבה על העינות!
אני לא רואה בכך חיסרון או פגם.
פשוט בעבר יצאתי עם מישהו וסיפרתי לו על כך מאחר והוא לחץ על עניין האינטמי. ולאחר שסיפרתי לו הוא החליט לסיים את הקשר.
אני לא יודעת האם יהיה נכון לספר לו עוד קצת לאחר שארגיש קרובה אליו יותר לפני העניין האינטימי. או עכשיו.
אני מרגישה שאני מפתחת רגשות כלפיו ומאוד רוצה שהקשר ביננו יצליח. חשוב לי לציין כי הוא לא לוחץ בעניין המיני.
אודה לתשובתך בנושא,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- בתולה - תגובה
23/04/2011שלום לך,
אין כאן עניין של נכון ו/או לא נכון. כל מקרה לגופו.
אם בעבר מישהו עזב אותך בגלל ששיתפת אותו לגבי בתולייך - אשרייך! הוא לא ראוי לך. אל תתני לכך להשפיע על החלטותייך ובחירותייך כיום. תשתפי כשאת מרגישה בשלה לכך. קיימי יחסי מין כשאת בשלה לכך וזה מרגיש לך נכון. לא לפי נורמות, עמדות או ציפיות של הזולת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)