מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אובדן זקפה וגירוינתי17/04/2011
שלום,
אני בן 24 והבעיה שלי היא שבמהלך החדירה(בעיקר עם קונדום) לעיתים אני מאבד זקפה במהלך האקט עצמו כתוצאה מאובדן גירוי.
כמו כן, אינני מצליח לגמור במין אוראלי וגם כשמישהי מאוננת לי(או כשאני מאונן לעצמי) לוקח לי זמן רב מאוד לגמור למרות שאני מאוד רוצה.
הדבר גורם לי תסכול רב ומונע ממני הגעה לאורגזמה בסיטואציות מיניות רבות.
האם יש משהו רפואי או כל דבר אחר שניתן לעשות כדי שאיבר המין יהיה רגיש יותר למגע כך שהגירוי בו יורגש ביתר קלות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחי, גם לי יש בעיה כזו
צחי19/04/2011דע לך שיש לי בעיה דומה מאד למה שתארת ואני מבין את התסול. הלכתי ובדקתי את זה אחרי שפחדתי שיש לי בעיות זקפה או משהו כזה. גיליתי לשמחתי שאין לי בעיות פוריות וגם זקפה פוטנציאלית תקינה, אבל אם איזושהי בעייה ב'נעילה' של הזקפה, והוא נתן לי גם מעין תרופה לעניין שעזרה מאד, ועם הזמן גפ הפסקתי להשתמש בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה צחי.מה שם התרופה והאם
נתי19/04/2011השגת אותה דרך רופא משפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכים מאד עם התגובה
צחי20/04/2011מסכים מאד עם מה שכתבו לך בתגובה. הערכה מקצועית תסייע לך להבין את מקור העניין אצלך. הרופא היה באמת מסוג המרפאות של רפואה מקצועית בנוגע למיניות, סוג של אורולוג שמתמחה בזה, לא דרך רופא משפחה, אלא משהו פרטי שפשוט פניתי אליו בעצמי.
גם אצלי הוא אמר שמדובר במשהו כנראה שיש בו גם מימד פסיכולוגי מסוים. אני מספר כדי שתדע שזה לא בהכרח אומר שיש לך איזה בעיה נוראית. אצלי בהתחלה לקחתי איזושהי קפסולה - שאני לא יודע להגיד לך בדיוק מהי, אבל היא שונה מאד מתרופות כמו ויאגרה או כאלה, ועם הזמן, הורדתי והורדתי את המינון, עד שהפסקתי עם זה בכלל והמשכתי לקיים יחסי מין תקנים לגמרי, זה גם הרבה עניין של לעבוד על זה עם הפרטנרית. אל תטעה ותחשוב שכל הגברים הם חיות מין, שמסתדרות מצוין עם קונדומים, ולא מאבדות זקפה ולא יודע מה.. זה לא באמת ככה. קיצר, ממליץ בחום לא לפחד, ללכת לבדיקה, בשביל השקט שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נתי21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן זקפה וגירוי - תגובה
נטע ידיד20/04/2011אני ממליצה לך לפנות לבדיקה והערכה מקצועית באחת מהמרפאות בטיפול מיני. לרוב הבעיה היא יותר רגשי מאשר פסיולוגית, לא היתי ממליצה לך להשתמש בגילך הצעיר בתרופות, בודאי לא לפני בדיקה של רופא שעוסק בסקסולוגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נתי21/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)