מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חשק מיני מול תשוקה מיניתירון20/04/2011
שלום רב,
חברתי ואני מצויים במערכת יחסים כבר 3 חודשים. אני בן 24 והיא בת 22.
שנינו חסרי ניסיון באופן יחסי, אולם היא במיוחד.
לי באופן אישי יש היסטוריה לא פשוטה בפן של מערכות יחסים בכלל וסקס בפרט אולם אני מאוד פתוח וכנה איתה והיא מודעת לכך שיש לי בעיות בתחום.
מצד שני, חברתי לא מרבה לשתף אותי ואני מרגיש שהיא קרה וחסרת חשק מיני בצורה מאוד משמעותית. בפעמיים שניסינו לקיים יחסים מלאים ניסיתי לחדור אליה אבל היא מגיבה בכאב ואומרת לי לא.היא גם לא מוכנה להחדיר אותו בעצמה בקצב שלה. כמובן שאני מפסיק מיד ובנוסף מהר מאוד יורדת לי הזקפה, כי זה מעסיק אותי שאני אולי עושה משהו לא בסדר.
הבעיה היא שאני מלא תשוקה והיא נורא קרה, ושנינו מודעים לכך. אני מאוד אוהב אותה אך אני חושש שהדבר יוביל לתסכול, וכיו"ב, לפרדה.
מעבר לזה, היא לא מוכנה לרדת לי, קשה לה לגעת לי באיבר המין. היא חושבת שזה אילוץ לענג אותי. אני מנסה לרדת לה כדי להרטיב אותה אבל לא נוח לה כשנוגעים לה באיבר המין והיא מבקשת ממני להפסיק. אני גם משער שהיא כנראה מעולם לא אוננה.
האם, וכיצד ניתן לטפל בתופעה של קרירות וחוסר חשק מיני, ואולי אף א-מיניות, מבלי לפגוע בחופש הבחירה שלה?
מלבד ייעוץ מיני, האם יש אמצעי מוחשי שיסייע לי לרגש אותה מינית וכך לחדור בצורה רכה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני מול תשוקה מינית - תגובה
23/04/2011אתה מתאר קשר מורכב - כולל בהיבט המיני. לך חשק רב, אך היסטוריה שאינך מפרט. חברתך קרירה מינית, אינה מסוגלת להיחדר בשל כאב (ייתכן וזה קשור) ואינה מאפשרת מגע חלופי אפילו באצבע.
על איזה פתרונות חשבת מלבד טיפול מיני / זוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על התגובה המאוחרת -צריך עזרה
ירון01/05/2011אין לי פתרונות מלבד להיות פתוחים ולדבר על מה שמפריע.
החשש שלי הוא שאאלץ להיפרד ממנה מכיוון שהיא לא מספקת אותי בפן המיני למרות שבכל שאר הפנים אנו מסתדרים טוב. אני מאוד אוהב אותה.
ההיסטוריה שלי יצרה מצב קצת מוזר. מצד אחד, אני מלא בחסכים מיניים ובאי התנסויות
מצד שני, תחושה של חוסר ביטחון וחרדת ביצוע, למרות שיש שיפור רב בתחום מאז שאנחנו ביחד.
מבחינתה, היא כל הזמן רוצה להתכרבל ולישון, ואני רוצה שהיא תיגע לי באיבר המין וכמובן שאני רוצה שהיא תספק אותי בעוד דרכים.
אני גם כל הזמן מלטף אותה, מנשק אותה, ואפילו ירדתי לה והיא מעלה אותי למעלה
היא לא דברנית ופתוחה כמוני. היא מבינה שהיא עושה לי לא טוב על הנשמה ושהיא מתסכלת אותי, אך היא לא מוכנה לתת לי להיכנס לעולם שלה.
ניסינו לבצע חדירה עם חומר סיכה אבל היא נראית סובלת ואני לא יכול להמשיך ככה.
מעבר לזה, גם דברים שאינם חדירתיים היא לא מוכנה לעשות(כמו לעשות לי ביד/לרדת) ובכלל קשה לה לעשות דברים שאני מבקש, כשאני מוכן ורוצה לעשות בשבילה הכל.
יכול להיות שהיא לא אוהבת אותי מספיק.
אנחנו כבר 4 חודשים ביחד ואני לא יודע מה לעשות. זו האישה הראשונה שאהבתי בחיי, ועדיין, ואני לא יודע אם אני יכול לוותר עליה. מצד שני אני לא יודע אם אני יכול להתפשר על מערכת יחסים ללא מין מספק, ללא תשוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי היא לסבית
נילי16/08/2012אולי היא לסבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)