מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר לא מיניאנונימית26/04/2011
אני כותבת מתוך מצוקה מאוד גדולה .
הכרתי את בן זוגי לפני כשנתיים. באותה תקופה היה חצי שנה לאחר פרידה כואבת מאוד מארוסתו דאז כי הבינו שאין בינהם התאמה מינית וכמו כן הוא לא נמשך אליה ולכן סיימו בצורה בוגרת את הקשר שלהם . לאחר פרידתם הוא חווה דיפרסיה בה טופל בכדורים ופסיכולוג . כשהכרנו הוא בדיוק התחיל לצאת שוב עם בחורות והתאהבנו . ברור שבחודשי ההכרות הראשונים לא הפסקנו לקיים יחסי מין .. התאהבות . אחרי שהעניינים נרגעו התחלנו לחוות בעיה במיניות שלנו .
אציין כי מעולם לא חוויתי מע' זוגית כזו : פתוחה , אוהבת , מתקשרת , מקבלת כמו שאנחנו באמת , מודעת, מאפשרת כעס, צעקות יחד עם אהבה , תשוקה והכלה . בנינו זוגיות מדהימה ובריאה.
אבל - אבל גדול . יש ביננו פער מיני מאוד ברור.
אני בחורה מינית אוהבת סקס 3-4 פעמים בשבוע ( אם אפשר יותר יופי ) הוא בעל חשק מיני מאוד נמוך . ניסיתי שבוע לא ליזום כלום ושכבנו פעם 1 .מסיפוריו עם האקסית הם יכלו לא לשכב רק פעם בחודש - אמרתי לו שאין מצב כזה אצלי .הוא לוקח כדורי "רסיטל" וממה שהבנתי זה מוריד לו את החשק המיני , יחד עם זאת הוא לא מעוניין להפסיק לקחת אותם ( את הפסיכולוג הפסיק אחרי שנה יחד ) למרות שמצבו מעולם לא היה טוב יותר פסיכולוגית ואין לו צורך בהם - כי הם עוזרים לו בצורה ברורה להשהות את השפיכה וזה מחזק לו את גבריות.
אני מציפה את הנושא המון כי זה מפריע לי . הוא לא יוזם יחסי מין . שאלתי אותו למה הוא אומר שהוא רוצה " להפתיע" ובגלל שכל הזמן יש הוא לא יכול . אני מרגישה אישה " מסרסת " אני כל הזמן פוגעת בו בגלל שיחות על הנושא, פוגעת באגו הגברי שלו - הוא קורה לזה " מאתגרת " את הגבריות שלו . הוא מסוגל ימים שלמים להעביר בלי לקיים יחסי מין רק לחיות על אהבה ורומנטיקה שיש ביננו המון.אני לא .שאלתי אולי אני לא מושכת אולי אבדה התשוקה אלי- אמר בצורה כנה שמטורף עלי ועל הגוף שלי, נמשך אלי וחושק בי מאוד .
עכשיו הוא הציע נישואים . אני ממש במצוקה .
האם אוכל לחיות במצב כזה ?? אני חווה תסכול מיני וכך גם הוא בטוח . מדברים על זה המון.מה ניתן לעשות ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדלים בחשק המיני
ד"ר אילן בירן26/04/2011הדרך לגשר על הבדלים בחשק המיני היא שבן הזוג הרוצה פחות עוזר לשניה לקבל גירוי מיני ולגמור גם מבלי לבצע משגל מלא. חיפוש וניסוי כל הגירויים האפשריים הוא מסע מהנה ומאלף ו'על הדרך' מתעצמת התשוקה אצל שני בני הזוג. במידת הצורך תוכלו להסתייע בייעוץ סקסולוגי. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא מעוניין בכלל להכנס לזה
אנונימית27/04/2011תודה רבה ד"ר בירן אך ניסיתי גם את זה .
כשאין לו חשק הוא לא מעוניין בכלום . לא רוצה בכלל להכנס למשהו שקשור לסקס הוא אומר " לא בא לי " ובזה זה מסתיים . לא מעוניין לחקור או להניע את עצמו בכלל למשהו שקשור לאירוטיקה או אינטימיות זוגית . הוא אומר לי שלא כל מגע שלו חייב להוביל לסקס . קשה לו שאני חושבת כל פעם שהוא מלטף אותי הוא רוצה סקס, כי זה לא נכון .
אגב , אנחנו מאוד נהנים מחוויית חקר הגוף ואנחנו תמיד נהנים ממשחק מקדים ארוך מפנק ומהנה מאוד . המיניות שלנו מצויינת כשהיא כן מתרחשת . מה ניתן לעשות ???
איך מתגברים על הפער ? מה יהיה ביעוץ הסקסולוגי שאנחנו לא ניסינו יחד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי: לטנגו דרושים שניים!
ד"ר אילן בירן27/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבי אותו
אלון30/04/2011לי יש חברה שהמצב בינינו הפוך.
גם לנו היה סקס מטורף בחצי שנה הראשונה
וכעת אם אני לא יוזם ,מבחינתה אפשר להעביר שבוע ללא מין.
היא מטורפת עלי אין לי ספק. ונהנית מאוד בסקס.
היא אמרה לי שככה זה נשים. הן צריכות את "המומנט"
אמרתי לה שלפחות תתן לי לגמור עם היד שלה או במציצה והיא בהתלהבות אמרה שבטח. היא תשמח. ועשתה לי פעם אחת ושככה בשאר הימים.
כעת כשאני רואה שיש בחורות אם חשק מיני כמו שלךהחלטתי לעזוב אותה ולחפש אחת כזו.
נמאס לי לרדף אחרי זה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר לא מיני - תגובה
נטע ידיד01/05/2011פער בחשק המיני קיים אצל זוגות רבים השאלה איך מגשרים על כך. לא תמיד יש קשר ישיר בין משיכה מינית לחשק המיני. בן זוגך מביע א תהמשיכה והאהבה שלו בדרך אחרת ע"י מגע שאינו מיני ואהבה, אתם תצטרכו למצא את עמק השווה ביניכם,
לחץ רק יהרוס ולא יועיל, יש לקיים יחסי מין מתוך רצון הדדי ולא כתוצאה מלחץ. טבעי שבתחילת הקשר התדירות גבוהה מאד ובהמשך היא יורדת, קשה בחיי היום יום לקיים יחסי מין בתדירות גבוהה - לעייפות ולחץ בעבודה יש הפעב על התדירות.
באשר לתרופות אני ממליצה שהוא ילך שוב לפסיכיאטר וישקול איתו האם יש מקום להמשיך בכדורים .לכדורים פסיכיאטרים יש השפעה על החשק המיני. אם יש לו בעיה של שפיכה מהירה ניתן לשלוט על כך בעזרת תרגול מתאים אין סיבה להשתמש בכדורים פסיכיאטרים לשם כך זה מיותר לחלוטין. אני ממליצה התייעצות עם פסיכיאטר ובהמשך אם תרצו עזרה נוספת עם מטפל/ת מיני/ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)