מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלת זקוקה לעזרה דחוףףיניב01/05/2011
שלום אני בת 18 מאזור הדרום ... .. אני חושבת שהמצב הנתון שבו אני שרויה פשוט נוצר לא שמתי לבב איך בידיוק ניקלעתי אליו ..אז ככה אני בחורה בריאה עם חיים רגילים ופשוטים.. אבל הסיפור שלי הוא כזה ..ליפני כמה זמן הכרתי מישהו והחלטתי שניהיה יזיזים הוא בן 19 הוא בסדר איתי ומכבד ואנחנו שכבנו תקופה ..נמשכתי אליו מאוד ואמרתי לעצמי למה לא ?בכייף .אנחנו מודעים לזה וזה הדדי שאין בנינו קשר ריגשי מעבר לכבוד ויחסי מין ..הבעיה התחילה כשבמקרה חבר שלו בא וישב איתנו כשיזיז שלי יצא לעשן אני זרמתי עם החבר שלו ושכבתי איתו מאז כל פעם כשהיתי באה ליזיז החבר שלו היה בא גם והיתי שוכבת עם שניהם מעולם לא אמרתי לא .. זה הדליק אותי ונהנתי איתם ..יום אחד בא עוד חבר הוא משך אותי אך אמרתי לעצמיי יש גבול !! ישבנו ודיברנו היזיז שלי לקח אותי הצידה וניסה לשכנע אותי לישכב גם איתו התנגדתי נחרצותת והוא אמר לי מה את כבדה נו מה אכפת לך ושיקר לי שהוא בכלל לא מהאזור וגר רחוק משום מה בסוף "נכנעתי," ושכבתי גם עם החבר הנוסף שבוע לאחר מכן הם צירפו מישהו נוסף בלי להודיע לי ושוב התנגדתי אך בסוף זרמתי איתו ושכבנו [הם לא הפעילו עלי כח כלל אך אני השתכנעתי בקלות כי אני מכורה לריגושים] וכך כל פעם שאני קובעת איתו הם באים ואני שוכבת עם ארבעה גברים לא תמיד נהנת אבל אני מרגישה כלואה איך שהוא .. מכיוון שאני נורא מפחדת שהם יפיצו עלי שמועות המקום פה קטןן והם יודעים עד כמה אני חרדה לגבי שמועות ..הם מתיחסים אלי יפה בגדול אך בזמן האחרון אני מרגישה נורא נורא מושפלת בקטעים ספציפים לדוגמא כשהם חודרים אלי מאחור ונורא כואב לי והם ממשיכים למרות שאני צועקת ויורד לי דם היה קטע שהם הכניסו אותי לשירותים ואחד אחרי השני ניכנס ושכב איתי אחד מהם אפילו משך לי בשיער אחרי הכל הם תמיד מדברים אלי יפה אני בחורה רגילה עם ביטחון והערכה עצמית תקינים לא עשיתי את זה כדי לרצות אף אחד פשוט נהנתי אבל עם הזמן אני נורא סובלת הם תמיד אומרים לי תחכי לנו במקום הקבוע אנחנו נבוא לאסוף אותך אני מריגשה שכבר לא שואלים אותיי בפעם האחרונה היתי עם אותו יזיז לבד אמרתי לו שאני לא מוכנה יותר שאף חבר יצטרף... ואין לי מושג מה יהיה אני מפחדת פחד מוות שאםלא אשכב איתם יפיצו עלי שמועות והם מודעים לחרדות שלי תמיד הם פוגעים בי וקוראים לי פראנואידית או פסיכוטית .. פעם נהנתי עכשיו אני סובלת ומושפלתת אני יודעת שטעיתי אבל זה המצב שנוצר מה עלי לעשות??כדי לצאת מזה האם כידי לי להמשיך לישכב עם היזיז כתבתי המוןן מתוךך מצוקה נפשית אדירהההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצטער להגידלך
אמאלה02/05/2011שאת שרומטת על יענו ברמות שאין לתאר
בטח ישלך כוס אחב כמו בור
אני מאוד מאוד מרחם על בעלך (גם בגלל האיידס שתעבירי לו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדונייי
יניב02/05/2011אין לי בעל אני בחורה חופשייה וזכותי לעשות מה שבא לי אתה פרמיטיבי דפוקקק בטחחח אתה אונס נשים או משו כזה ואל רוצה שהן יהנוווו זה לא הוגן שגבר שמזיין ירגיש מלךךך אני ימשיך להנותת ואתה תסתום תפהה שלך אף אחד לא רוצה ליראות מה אתה כותב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת להפסיק עם זה מהר!!!!
יוני02/05/2011המצב שאת מתארת זה ממש ניצול!!! היזיז שלך ממש כופה עלייך את הידידים שלו כאילו את איזה צעצוע מין שלהם . לפי דעתי זה נהיה מוגזם ואת חייבת אבל חייבת להפסיק עם זה ! אל תפחדי להפסיק אין לך מה לדאוג על השם שלך כי אם לא תעצרי את זה עכשיו מאוחר יותר יהיה יותר גרוע . ברגע שהיזיז שלך צירף עוד מישהו זה כבר נהפכת להיות חגיגת מין זולה ואת נהפכת להיות הצעצוע מין שלהם בכדי להתפרק עלייך.
במידה והם ינסו לכפות עלייך בכוח או יאיימו עלייך אל תפחדי להתלונן עליהם לנשים יש היום הרבה זכויות וכוח במקרים כאלה ואל תהססי להגיד להם לא!
אני מקווה שתעשי את ההחלטה הנכונה ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני תודההה
יניב02/05/2011אתה בחור עם שכל והגבת לעניןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהישר רואים שאת משקרת
מאיר02/05/2011ראיתי את ההודעה שלך בעוד פורום באתר, לא נמאס לך לשקר על דבר כזה חשוב?
אנשים מאמינים לך, חושבים שזה באמת.
תתביישי, לא עושים צחוק מכאלה דברים.
אם זה היה אמיתי לא היית עונה ל"אמאלה" כמו איזה פריחה בשוק.
אם לא התחלת לקחת כדורים אצל הפסיכיאטר, כדאי שתתחילי.... מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתערב
יניב02/05/2011מה אתה משחק אותה חכם זה אמיתי ועוד איך אין מה לעשות אנשים בפורום משאירים הודעות בעילום שם ליפעמים מספרים סיפור של חבריםפ שלהם שהם במצוקה בשמם וליפעמים בשם עצמם חברה שלי התחילה לקחת כדורים מה בעיה מה אתה מתערב אז כתבתי את השאלה שלה על שם עצמי מה בעיה למה לי להמציא כזה סיפור משעמם לי בחיים חוץ מזההה ברור שאני יגיב לו ככה אידיוט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי
רון02/05/2011את ללא ספק שרמוטה מטורפת לכאורה, אין לי דרך אחרת להסביר את זה פרט לעובדה הזו, אני לא פרימיטיבי אני עברתי בחיים שלי הכל אז אל תבלבלי לי בביצה השמאלית על זה
אני משער שעוד מס' שנים/חודשים את תעסקי בתחום הליווי, אין לך מוצא אחר משם. זה עניין של זמן פשוט ולעניין
צר לי שדרך התנהגותך כזו, את מוכתמת לחלוטין ולא יעזור לך כלום נשמה, כל אלו שזיינו אותך תחמשי את זה בידיעה שכולם יודעים שהבת של ***** היא חתיכת שרמוטה. כל "הכבוד" שרחשת לאחרונה ידוע לך שהתפוגג ממזמן...
אין דרך לברוח מהמציאות העגומה הזו לכאורה שלך, אני מרחם עליך נשמה אבודה שכמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולכם גברים מטומטיםםם
יניב02/05/2011לא ביקשתי "עצה" מאנשים סתומיםםם בטח שאתה פרמיטיבי פניתי למומחים באתררר אם כל הכבוד שקשה לכםםם לזהות מצוקה של אישה .. אין לי מה להגיד יותר מזה אין ליי כח לא מתכוונת להגיב לכם יותר ולא שמה על מה שתגידו אני כתבתי את השאלהה למומחים !!!!!!!!!!!!!11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה......
רון02/05/2011את מביישת את המין הנשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאור . אל תתרגשי מרון גולני הנבלה
.a29/05/2011אור שלום. רון גולני הנבלה מציק פה לכל הנשים . הוא מטונף עם פה מלוכלך. חולה המין הזה אינו אשם. כך הוריו מדברים בינם לבין עצמם. האב קורא לאם שרמוטה ומזדיינת {כניראה יש לו סיבות}. זה מה שהוא שמע מהוריו כל חייו , ולכן כך הוא מתבטא. הרי ידוע שהילדות המוקדמת משפיעה על תיפקודינו בעתיד. לכן אל תיתרגשי מהאידיוט המטונף וחולה הרוח הזה רון גולני. התעלמי ממנו ואל תעני לו. אם נשכיל כולנו לא לענות לו , הוא ימשיך לאונן מול סרטי הפורנו אותם הוא צורך בכמויות ולא יאונן פה מולנו בפורום. אם בכל זאת הטינופת המשוקצת הזו יעז לפנות אלייך שוב. אל תעני . פשוט התעלמי מהאידיוט המטומטם והמנוול הזה. בברכה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבולבלת זקוקה לעזרה דחוףף - תגובה
נטע ידיד03/05/2011אני קוראת את דבריך בזעזוע רב, על פי החוק יש פה עבירה על החוק בלשון בוטה אם תתלונני זה יחשב לאונס מאחר והיזיז שלך מפעיל עליך לחץ פס' ונפשי וסחיטה רגשית, הוא בעצם הפעיל עליך לחץ פס' לקיים יחסים עם עוד גברים בתנאים שלהם. כשיש תלונה מין עם מס' גברים יחשב לאונס. תפסיקי מיד את הקשר עמו ואתם ותידעי אותו שאם הוא יפגע בך בדרך כלשהי את תפני למשטרה להגיש תלונה איני בטוחה שהוא ימהר לפרסם מה שהיה ביניכם. בכל מקרה את זקוקה להמון תמיכה רגשית אני ממליצה לך לפנות מידית לקו החם של המרכז לתקיפה מינית ולשוחח אתם על כך. מין צריך להיות משהו מהנה ולא כואב. ברגע שנעשה שם משהו שאינך רוצה בו זה אונס כלשון החוק גם אם מלכתחילה הסכמת לשכב אתם. את הסכמת בתנאים שלך והם כרגע סוחטים אותך מינית על פי התנאים שלהם. הבחור הזה הוא חלאה אל תמשיכי איתו את הקשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)