טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לעידן מיליצ'ר שלום רב, אני למעשה מחפשת תשובה של גבר ואב. אנו מכירים 12 שנה ומתוכם נשואים 10 שנים והורים לשניים ( 4 ו - 2 ). פניתי לבעלי בעקבות תקרית שהיתה בינינו ואמרתי לו שיש לנו בעיה רצינית בזוגיות ושאני מתכוונת לפנות למטפל. אמרתי " אם הזוגיות שלנו חשובה לך , תבוא יחד איתי. אם תבחר לא לבוא איתי - אני אבין שהזוגיות שלנו לא חשובה לך ". בעלי נמצא בהכחשה. שנים שהוא לא מוכן לשמוע , שלא לדבר על לשמוע ביקורת מכיוון שאצלו תמיד הכול בסדר. הוא ענה לי שלא אכפת לו מהזוגיות שלנו, ושאני יכולה ללכת לטיפול לבד. מדובר באיש משפחה , באדם אינטליגנט. ברור לי שאם רמת המוטיבציה שלו הייתה גבוהה ואם הייתה לו נכונות ופתיחות לעניין ההשקעה המשותפת בזוגיות שלנו - היה נפתר חלק נכבד בבעיה שלנו. שאלתי : איך אני יוצרת מצב שגם לבעלי חשוב להשקיע בזוגיות שלנו ? הערכתי : בלי מוטיבציה ורצון מצידו אני חושבת שיהיה לי קשה מאוד "לטפל בזוגיות שלנו לבד". תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
צר לי לקרוא את מצוקתך. הייתי ממליץ לך לפות למטפל זוגי לבד, וןאני משוכנע שתמצאו את הדרך לעורר בבן זוגך את המוטיבציה להגיע לפגישות איתך. נסי, אל תוותרי!!! עידן מיליצ'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד