לא בא לו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בא לו
    ענת
    06/05/2011

אני וחבר שלי כבר מעל לשנתה וחיצ ביחד, לפני כ8 חודשים עברנו לגור ביחד ולפני כ4 חודשים שמתי לב לירידה משמעותית בחשק המיני שלו. שנינו בני 26 סטודנטים, אני מביהנ את כל הלחץ הנובע מכך, לימודים, מציאת עבודה, התחלת חיים וכו אך לי אף פעם אין בעיה כזו של חוסר חשק הוא לעומתי לא רוצה בתקופות שונות ולא רוצה לדבר על זה זה יכול להגיע לחודש בלי סקס, חוץ מזה הכול מושלם הוא אוהב אותי אנחנו מבלים ויוצאים ותמיד בחברה וכשאנחנו לבד הוא מראה לי חיבה ואהבה ולא מוריד ממני את הידיים הכול חוץ מהסקס עצמו. אני לא יודעת מה לעשות לדבר איתו לא עוזר הוא נסגר ומתעצבן אני אוהבת אך אני לא חושבת שהמצב תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בא לו

הוספת תגובה

• לא בא לו - תגובה

נטע ידיד
    08/05/2011

זה אכן מתסכל כאשר יש פערים בחשק המיני. בהחלט יתכן שהוא נמצא בתקופה לחוצה כל אחד מגיב אחרת במצבי לחץ ודאגה. תנסי להרפות לזמן מה ולראות מה קורה בהמשך, לחץ שלך רק יגרום לתגובה הפוכה. את כן יכולה לדבר אתו במצב של רגיעה ולנסות להסביר לו שיש לך צרכים אחרים משלו ולחשוב ביחד איך ניתן להתגבר על כך. אם הוא יאמר שזה זמני הייתי עוזבת את זה כרגע. אם אין שינוי אני ממליצה לכם לגשת לטיפול מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו