מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנוגע לירידות לבחוריםיוסי07/05/2011
שלום לכם,
רציתי לברר בקשר לנושא ירידות לבחורים-
אני בחורה בת 22, אני לא יכולה להגיד שאני נהנית מלרדת לבחור וגם אף פעם לא ירדתי ללא קונדום, אך נראה שמדובר בחלק בלתי נפרד מהצלחה של מערכת יחסים.
השאלה שלי היא כזו- ראשית אשמח לשמוע מבחורות על התחושות האמיתיות שהן חוו כתוצאה מכך שהן ירדו לבחורים.
שנית- ארצה גם לשמוע ממומחים עד כמה סיכויי ההידבקות במחלות כתוצאה מירידות, איך אפשר להפחית, באילו מחלות ניתן להידבק, האם גם כשבחור יורד לבחורה זה אותן סיכויי הידבקות, האם כשאיבר המין של הבחור נקי אחרי מקלחת זה מפחית סיכויי הידבקות? האם יש סוגי בחורים שסיכויי ההדבקה מהם גדולים יותר, כלומר נשאי מחלות מסוימים- כמו בחורים שחולים יותר מאחרים בחיי היומיום?
בנוסף- ארצה גם לשמוע האם באמת ירידות לבחור זה אכן חלק הכרחי במערכת זוגית מכיוון שכל בחור שאני נתקלת בו רוצה ורואה בזה חלק חשוב.
תודה,
יום מקסים שיהיה..:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנוגע לירידות לבחורים - תגובה
נטע ידיד08/05/2011ירידות לבחור אינן תנאי למערכת יחסים מינית. תעשי רק מה שא רוצה. במערכת יחסים יציבה וממושכת שיש בה גם אהבה ואנטימיות בני הזוג לומדים להנות מהמין בכל מיני דרכים. העקרון הוא לא לעשות משהו שלא אוהבים, מין זה משהו כפי ולא עונש.
באשר להדבקות במחלות מין לא ניתן להדבק כאשר עושים מין אוראלי עם קונדות, בהחלט ניתן להדבק ללא קונדום ובאשר להדבקות ממך זה בהחלט אפשרי כאשר מדובר במחלות מין מסויימות. אדם שנוטה לחלות יותר יכול להדביק את האחר גם ע"י נשיקה זה תלוי במערכת החיסונית אין קשר בין הדבקות במחלות מין וחולי כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)