טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מאוננת ע"י לחיצת הדגדגן בעזרת המותניים, בצורה זו אני מגיעה ליותר הנאה כי הדגדגן שלי מאוד רגיש. כל פעם קורה לי דבר מוזר שאני מרגישה שאני כנראה הולכת לגמור אבל זה ישר עולה למעלה ו "בורח" מה שמתסכל אותי נורא, גם בעת יחסי מין עם בן זוגי מאוד קשה לי להגיע לאורגזמה. למה זה קורה?מה צריך לעשות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה להשתחרר ולאפשר לעצמך להנות מהגמירה יתכן ואת עוצרת אותה כי תחושת השחרור ומצב של חוסר יכולת לשלוט על הענינים לכמה רגעים מפחידה אותך. תני לעצמך לגמור, היי מרוכזת בהנאה שלך בלבד ותשתחררי מכל מיני מחשבות ומעצורים. בנוסף תנסי לגרות את עצמך בדרך אחרת בלטיפות שונות ובתנוחה שונה, תנסי לגם געת באזורים שליד הדגדגן ולאו דווקא ישירות בדגדגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד