טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, לפני כשנתיים קיימתי יחסי מין סדירים לאורך כשנה. בחודשים הראשונים הייתי משתמש בקונדום אבל לאחר מכן בת זוגתי עברה לגלולות ומאז הפסקתי להשתמש בקונדום. לאחר שלוש שנים בהם לא קיימתי יחסי מין עם אף אישה אני מנסה לקיים יחסי מין עם בת זוג חדשה אך סובל מבעיות זיקפה חוזרות ונשנות כל פעם שאני מגיע לשים את הקונדום. הוא פשוט יורד, אני מאבד חשק ומרגיש כאילו אני יוצא מזה. אני מצליח להעמיד אותו בחזרה לפרקים אך זה לא מצליח להחזיק לאורך זמן. במידה וזוגתי לא יכולה לקחת גלולות מה אתם מציעים לי לעשות כדי להתגבר על הבעייה?
בעבר היו לי בעיות זיקפה הקשורות להתרגשות מפעם ראשונה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישנם אצמעי מניעה נוספים פרט לגלולות ולקונדום, אני ממליצה שתלכו לרופאת נשים לקבל המלצות. מעבר לכך יש לבדוק האם הבעיה היא הקונדום או בעיה רגשית אחרת שגורמת לפגיעה בזקפה. לשם כך מומלץ לפנות לטיפולמיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה קורה במשפחות הכי טובות. הרבה גברים עלולים לפתח בעייה בזקפה כאשר הם מנסים לשים קונדום. יהייה נכון לאונן ולשים קונדום וככה ייהיה לך יותר קל כאשר תקיים יחסי מין מלאים. אם זה עבד פעם, זה אומר שזה יעבוד!!
עידן מיליצ'ר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד