אוננות וסקס הנאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות וסקס הנאה
    ירון
    09/05/2011

הן באוננות והן בסקס אני נהנה מהמין למשך שנייה וחצי בלבד.
    מכיוון שעד האורגזמה אני מתגפף עם הבת זוג או נוגע בעצמי אני לא נהנה אפילו שעומד לי.
    ובעת האורגזמה זהו הזמן היחיד שיש לי הנאה מהמין ואני חושק בו אבל הוא נמשך בדיוק בין שנייה אחת לשתי שניות עד שהוא מסתיים בשפיכה
    לגבי התרגיל שלשחרר רגע אחד לפני השפיכה זה לא עובד כי כל האורגזמה שלי היא שנייה וחצי אז זה לא מעשי.
    לגבי התרגיל להאט את הקצב זה גם לא עוזר מכיוון שלוקח יותר זמן להגיע לאורגזמה ועד אז כאמור אני לא נהנה וכשהאורגזמה מגיעה גם בקצב איטי זה נמשך בין שנייה אחת לשתי שניות
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות וסקס הנאה

הוספת תגובה

• אוננות וסקס הנאה - תגובה

אורית פס
    10/05/2011

ירון היקר,אתה חייב להבין שמין והנאה מינית זה לא רק רגע הגמירה,כל המשחק המקדים הכולל נשיקות ארוטיות ,ליטופים ,חיבוקים וטכניקות גרוי שונות יכול להיות מהנה ומסעיר לא פחות,וככל שתמשוך זמן עד האורגזמה כך יש סכוי רב יותר שהאורגזמה תהיה עוצמתית ומהנה,
    לעיתים לחבר'ה להם הפרעת קשב וריכוז יש קושי להקשיב לגופם,ולחוש תחושות עדינות יותר....האם יתכן שיש לך רקע כזה?
    במידה ולאורך זמן לא תשפר את הנאתך המינית לאורך הסיטואציה ולא רק ברגע הגמירה הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול מיני שיעזור לאבחן מדוע הקושי ואיך לפתור זאת. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו