טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 16 וקיימתי עם חבר שלי יחסי מין בפעם הראשונה ואנחנו כבר עושים את זה מספר פעמים וממש כואב לי כשהוא מנסה להחדיר. איבר המין שלי יבש וזה ממש כואב לי. האים זה טבעי שהוא יהיה יבש גם אחרי שאנחנו מתחרמנים? וכשאנחנו מרטיבים עם מים או משהו אחר ממש כואב לי בפנים ואני אף פעם לא מצילחה להנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חשוב שתלכי לבדיקה אצל רופאת נשים. כדי להנות מהחדירה חייבת להיות לחות נרתיקית, לשם כך את חיבת להיות מאד מגורה. חבל שאת מתנסה בחוויה לא נעימה, אני ממליצה לך להפסיק קיום יחסי מין עם חדירה גם במחיר הפסקת החברות מין אמור להיות מהנה ולא מכאיב, חבל שזו תהיה ההתנסות שלך במין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יחסי מין עלולים להיות כואבים בהתחלה. יש את הג'ל לשימוש אינטימי של פמינה. הוא מאד עזר לי. את יכולה להשיג אותו בכל בית מרקחת ופשוט למרוח קצת ואפילו להחדיר מעט עם האצבע, לפני יחסי מין. זה יעזור מאד ליובש ויגביר את ההנאה שלך. בהצלחה!
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד