טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נשואה באושר כמעט 6 שנים, את בעלי הכרתי 5 שנים קודם לכן. הבעיה היחידה היא שכאשר הוא יוזם אקט מיני, לרוב, אני מסרבת (אינני יודעת להצביע בדיוק מה מפריע לי...יש לי כמה "ניחושים" שקשורים באופיי), והדחייה שלי מפריעה לו מאוד ומתסכלת אותו. אני מאוד מבינה אותו והייתי מאוד רוצה להתנהג אחרת, אבל מסיבה שלא ברורה לי זה חוזר על עצמו. בניגוד לתחומים אחרים בחיים, אני מרגישה שכאן קשה לי ושאולי כדאי שאתייעץ עם איש מקצוע בעניין. יחד עם זאת, אינני חושבת שבעלי צריך להיות חלק מהטיפול, מכיוון שאין ביננו בעיית תקשורת כלשהי, ואני מאמינה שהעניין יכול להשתנות אם רק אבין יותר מה בדיוק מפריע לי וכיצד אני יכולה לשנות את המצב... באיזה איש מקצוע אוכל להעזר על מנת לפתור עם עצמי את העניין? האם אוכל לקיים ייעוץ שכזה ללא שבעלי יקח בו חלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד