יוזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוזמה
    דנה
    14/05/2011

אני נשואה באושר כמעט 6 שנים, את בעלי הכרתי 5 שנים קודם לכן. הבעיה היחידה היא שכאשר הוא יוזם אקט מיני, לרוב, אני מסרבת (אינני יודעת להצביע בדיוק מה מפריע לי...יש לי כמה "ניחושים" שקשורים באופיי), והדחייה שלי מפריעה לו מאוד ומתסכלת אותו. אני מאוד מבינה אותו והייתי מאוד רוצה להתנהג אחרת, אבל מסיבה שלא ברורה לי זה חוזר על עצמו. בניגוד לתחומים אחרים בחיים, אני מרגישה שכאן קשה לי ושאולי כדאי שאתייעץ עם איש מקצוע בעניין. יחד עם זאת, אינני חושבת שבעלי צריך להיות חלק מהטיפול, מכיוון שאין ביננו בעיית תקשורת כלשהי, ואני מאמינה שהעניין יכול להשתנות אם רק אבין יותר מה בדיוק מפריע לי וכיצד אני יכולה לשנות את המצב...
    באיזה איש מקצוע אוכל להעזר על מנת לפתור עם עצמי את העניין?
    האם אוכל לקיים ייעוץ שכזה ללא שבעלי יקח בו חלק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוזמה

הוספת תגובה

• יוזמה - תגובה

21/05/2011

את יכולה לגשת לפגישת אבחון פרטנית (ללא בעלך) אצל סקסולוג/ית מוסמכ/ת. יש רשימה מליאה באתר האגודה הישראלית לטיפול מיני. בפגישת אבחון תוכלי לעלות את כל התהיות וההשערות, על חלקן רמזת כאן קלות.

ניתן להתחיל גם טיפול (לפי מה שיעלה באבחון) באופן פרטני. מניסיוני, בהמשך הדרך יהיה חשוב ואפקטיבי לשלב את בעלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו