טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 25 ויוצאת עם חבר שלי כמה חודשים. הוא מבוגר ממני ב-8 שנים ויותר מנוסה. אני איבדתי את בתוליי איתו. בגלל נסיבות מסויימים אנחנו לא מקיימים יחסים לעתים קרובות. השאלה שלי כזו - אני לא מרגישה כלום בזמן החדירה, פשוט כלום, על אורגזמה אני כבר לא מדברת. אני לא ממש מנוסה בתחום ואני לא יודעת אם יש לי בעיה כלשהי או מה לעשות. אשמח לקבל לפחות כיוון מה לעשות או מה לבדוק. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רוב הנשים אינן מגיעות לאורגזמה דרך חדירה אלא בעזרת הדגדגן. לגבי אי ההרגשה שלך היא יכולה לנבוע מסיבות רבות לכן אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני ולבדיקה אצל רופא נשים שהוא גם סקסולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד