אורגזמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורגזמה
    מיטל
    15/05/2011

יש לי בעיה שאני לא כ"כ יודעת איך להתמודד איתה.
    אני בת 22, נשואה מזה 3 שנים. בעלי היה החבר הראשון שלי והמגע הראשון שלי עם גבר- היה איתו.
    הוא לעומת זאת היה עם מספר בנות לפני. (חברה קבועה כמה שנים ועוד מספר קשרים קצרים).
    כשהייתי צעירה יותר- בת 14 בערך, התחלתי לצפות בפורנו מפעם לפעם ולקרוא ספורי סקס. באנטרנט נחשפתי לכל הבדסמ וזה גירה אותי מאד. הייתי נהנית מאד לאונן ולהגיע לאורגזמה ומה שגירה אותי היה שליטה (כאשר אני בצד הנשלט).
    הבעיה היא שמאז אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה בדרך אחרת.
    מצד אחד אני לא רוצה סוג של קשר כזה עם בעלי (קשר של שליטה) ולכן אני לא מעלה בפניו את הנושא הזה. (גם אם אעלה, לא ניראה לי שהוא ירצה בזה).
    אבל מצד שני אני לא מגיעה לאורגזמה כאשר אנחנו שוכבים. אני מצליחה להגיע רק בעזרת אוננות עם פנטזיות של שליטה.
    המצב הזה מאד קשה לי. אני אוהבת את בעלי וחשוב לי שהקשר המיני בינינו יהיה הכי טוב שאפשר. אני מרגישה שאני לא נפתחת אליו מספיק כי אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה לידו. הוא כבר קצת התיאש מזה. לא כ"כ רוצה לנסות- לגרום לי להגיע לאורגזמה ע"י גירוי חיצוני. כי הוא ניסה הרבה וזה פשט לא עבד. אני חושבת שהבעיה היא בתפיסה שלי ואני רוצה לשנות אותה איכשהו. מה אני יכולה לעשות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורגזמה

הוספת תגובה

• אורגזמה - תגובה

אורית פס
    27/05/2011

כשם שבאוננות הפנטזיות על שליטה עוזרות לך להגיע לאורגזמה כך גם עם בעלך כדאי לך לנסות לפנטז [בראש] את מה שמעורר אותך כדי להשיג תגובת אורגזמה.
    קבלי את מה שמעורר אותך בלי תחושות שליליות,אל תנסי להילחם בזה,בעלך אפילו לא חייב לדעת על כך,הפנטזיות המיניות הן משהו מאד פרטי .. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו