טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איחר לי המחזור ובנוסף היו לי מספר בקרים ולילות עם בחילות אוטומטית קניתי בדיקת היריון ביתית, חשוב לציין כי עשיתי את הבדיקה 3 ימים לאחר האיחור והבדיקה הביתית יצאה חיובית מהלחץ קניתי עוד בדיקה ולאחר שעה פחות או יותר ביצעתי עוד בדיקה ביתית שיצאה שלילית. אני חיילת אז יום למחרת הלכתי לעשות בדיקת דם שכעבור פחות מ-20 דק' ניתנה עלייה תשובה שלילית (שאני לא בהיריון). באותו יום התחיל לי דימום (שככל הניראה זה המחזור) אך גם בהיריון יש דימום לפי מה שאני יודעת, המחזור היה שונה מהרגיל. קיבלתי ביום חמישי ובלילה שבין חמישי לשישי היה לי המון דם עד כדי שהתלכלתי בלילה אך למחרת יום שבת הדימום נעשה נחלש ..לא פסק לגמרי אבל נחלש (פד אחד הספיק לי לכל היום) בימי ראשון ושני היו לי ממש כתמים חומים אדומים ממש לפעמים כלומר, פעם היה ופעם לא. מאז שהסתיים המחזור מופיעות לי המון הפרשות מוזרות ..או ממש צהובות או צהוב-חום כזה ככה וצמיגיות כאלה. השאלה שלי האם מה שהיה לי זה אכן מחזור? או דימום של היריון? אני ממש מבקשת עזרה כי מהרופא שבדק אותי ממש לא מצאתי תשובות הוא היה חסר סבלנות באופן קיצוני ממש. אשמח למידע תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד