טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני ובעלי ביחד כבר 3 שנים, ואין לי כמעט חשק מיני וזה מרגיש מחוייבות עבורי זה היה ככה מההתחלה שלנו, אני סגורה איתו בקטע הזה, וקשה לי להתגרות זה לוקח לי המון זמן עד שיש לי חשק, כשהוא נוגע בי זה מדגדג אותי ואני מעיפה אותו, איתו אני מרגישה שאני חייבת שליטה במיטה ולהגיד לו בדיוק מה לעשות
הקטע הוא שלפני שהייתי נשואה עם גברים אחרים זה לא היה המצב, הייתי פעילה מינית מאוד, הייתי פתוחה ומסוגלת לזרום ולא היה לי את הצורך לשלוט בכל דבר שקשור למין ואילו עם בעלי זה לא ככה
אני אוהבת אותו מאוד, וזה מפריע לי שאני לא מסוגלת להיפתח אליו באותה המידה כמו שהייתי עם גברים אחרים
מה אני אומורה לעשות? ולמה זה ככה איתו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתם חייבים לתקשר ביניכם באופן חיובי וללמד אחד את השני איך לגעת כך שזו תהיה חוויה מהנה עבור שניכם. איני יכולה לענות לך מדוע אין לך חשק מיני לשם כך עליכם לפנות לברור מקצועי. נשמע כאילו אתם מביאים את מאבקי הכוח שלכם למיטה זה בהחלט יכול לפגום בחשק המיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד