מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיה מאיימתאורית19/05/2011
שלום.
אני בחורה נאה מאוד ומושכת, בת 24. יוצאת עם גבר שגדול ממני בעשר שנים. הסקס שלנו מדהים ויש ביננו כימיה מצויינת, שנינו מאוד מיניים. מאז שהתחלנו לצאת הוא מספר לי שהוא מפנטז על זה שזוג נוסף יראה אותנו שוכבים. בהתחלה הוא רק הזכיר את זה פעם או שתיים. עכשיו זה כבר הפך להיות ממש נושא השיחה שלנו וגם במהלך הסקס שלנו הוא מפנטז בקול איך הוא רוצה שזוג יצפה בו "מזיין" אותי! הוא לא מעוניין בשלישיה או ברביעיה, פשוט שיצפו בנו ויש לו עדיפות שזו תהיה בחורה לבד. יכול להיות שאני כבר לא מספקת אותו? זה ממש הפך למטרד! האמת שגם אותי זה מאוד מדליק ואין לי בעיה לנסות אבל מה יהיה אחרי שננסה? ואם לא נמצא זוג כזה.? יירד לו ממני? הוא לא מסתפק בי? אני מרגישה שאני לא מספיקה בשבילו וכבר משעממת אותו אז הוא צריך עוד גיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי אל זה
AL22/05/2011היי
זה ממש לא משוהו מוזר
יש הרבה אנשים שאוסים את זה כול הזמןֿ
זה מחזק מאוד את הזוגיות ואת הגיוון ביחסי מין
ֿאני ואישתי עוסים את זה עם עוד זוגות דרך מצלמת רשת
זה מרגש כול פעם מחדש וזה מאוד כירב בינינו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה מאיימת - תגובה
נטע ידיד26/05/2011תבדקי היטב מה מתאים לך, אל תעשי דבר שאינך שלמה איתו. לרוב אנשים נהנים מהאינטימיות שנוצרת בקשר, צופים נוספים עלולים לפגוע באינטימיות, את צריכה לבדוק מה המשעות של זה עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חסוי11/06/2011שלום לך.. לארוסתי , בת 25 שהיא גם חתיכה ומושכת, מושכלת, אנחנו ביחד 7 שנים בתקופה האחרונה גם התחליה להציע לי פנטזיות די דומות, בהתחלה גם התעוררו בי שאלות דומות לשלך והיה לי מאוד מוזר, ארשה לעצמי ואשתף אותך הכרנו בחורה והשתתפה איתנו פעמיים זה היה מדהים ונגמר ללא שום נזק למערכת יחסים שלנו... תשקלי יכול להיות שווה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)