פנטזיה מאיימת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנטזיה מאיימת
    אורית
    19/05/2011

שלום.
    אני בחורה נאה מאוד ומושכת, בת 24. יוצאת עם גבר שגדול ממני בעשר שנים. הסקס שלנו מדהים ויש ביננו כימיה מצויינת, שנינו מאוד מיניים. מאז שהתחלנו לצאת הוא מספר לי שהוא מפנטז על זה שזוג נוסף יראה אותנו שוכבים. בהתחלה הוא רק הזכיר את זה פעם או שתיים. עכשיו זה כבר הפך להיות ממש נושא השיחה שלנו וגם במהלך הסקס שלנו הוא מפנטז בקול איך הוא רוצה שזוג יצפה בו "מזיין" אותי! הוא לא מעוניין בשלישיה או ברביעיה, פשוט שיצפו בנו ויש לו עדיפות שזו תהיה בחורה לבד. יכול להיות שאני כבר לא מספקת אותו? זה ממש הפך למטרד! האמת שגם אותי זה מאוד מדליק ואין לי בעיה לנסות אבל מה יהיה אחרי שננסה? ואם לא נמצא זוג כזה.? יירד לו ממני? הוא לא מסתפק בי? אני מרגישה שאני לא מספיקה בשבילו וכבר משעממת אותו אז הוא צריך עוד גיוון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנטזיה מאיימת

הוספת תגובה

• לכי אל זה

AL
    22/05/2011

היי
    זה ממש לא משוהו מוזר
    יש הרבה אנשים שאוסים את זה כול הזמןֿ
    זה מחזק מאוד את הזוגיות ואת הגיוון ביחסי מין
    ֿאני ואישתי עוסים את זה עם עוד זוגות דרך מצלמת רשת
    זה מרגש כול פעם מחדש וזה מאוד כירב בינינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנטזיה מאיימת - תגובה

נטע ידיד
    26/05/2011

תבדקי היטב מה מתאים לך, אל תעשי דבר שאינך שלמה איתו. לרוב אנשים נהנים מהאינטימיות שנוצרת בקשר, צופים נוספים עלולים לפגוע באינטימיות, את צריכה לבדוק מה המשעות של זה עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    11/06/2011

שלום לך.. לארוסתי , בת 25 שהיא גם חתיכה ומושכת, מושכלת, אנחנו ביחד 7 שנים בתקופה האחרונה גם התחליה להציע לי פנטזיות די דומות, בהתחלה גם התעוררו בי שאלות דומות לשלך והיה לי מאוד מוזר, ארשה לעצמי ואשתף אותך הכרנו בחורה והשתתפה איתנו פעמיים זה היה מדהים ונגמר ללא שום נזק למערכת יחסים שלנו... תשקלי יכול להיות שווה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו