טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 16. סובל כבר במשך 3 שנים מOCD (הפרעה טורדנית כפייתית) במצב חריף עד חריף ביותר. אחד המוקדים של הOCD אצלי הוא המין, כך שאני רואה את עניין המין (מדיבור ומחשבה ועד לאוננות למשל) כדבר טמא ואסור. לצערי, יש קושי להתגבר על השקפה זו מעצם ההפרעה ולמרות טיפול פסיכולוגי ממשוך ותרופות (פבוקסיל). בנוסף לכך, אני דיי נואש משום שכבר מגיל 12 (כבר 4 שנים) איבר המין שלי לא גדל לא בזקפה (12 סמ') ולא במצב רפוי (3 סמ' לכל היותר). רציתי לדעת כמה דברים: א. האם מצב זה של ראיית המיניות כטמאה יכול לגרום לבעיות בגדילת איבר המין? ב. מדוע בעת אוננות (ניסיתי לאחרונה, גם זאת לאחר הפחד שנובע מהOCD) לא נפלט זרע, ובעת קרי לילה כן נפלט (כבר במשך שנתיים)? ג. האם הבעיה בגדילה יכולה להיות משום שמאז ומעולם אני עם בוקסר צמוד (שמעתי לאחרונה שזה מונע גדילה?)? ד. מדוע בעת הטלת שתן יכול להיות שגם אחרי דקה - שתיים! יצאו טיפות שתן למרות שאני מנער, ומנגב עם נייר טואלט? ה. מדוע בעת לחיצה אף לא חזקה מדיי על אזור הבטן בזמן שירותים גדולים נפלט חומר לבן דביק (כנראה זרע) בכמויות, דבר שלא קורה בעת האוננות שלי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד