שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    יניב
    22/05/2011

הי ... יש דבר שמטריד אותי בזמן האחרון .... אני שמה לב בסרטי פורנו שיש לדוגמא לסביות או סאדו או כל מיני דברים וכתוב שהאישה נהנת יש לי שתי שאלות ...

1.איך זה שהנשים שם חלקות ביותרר ואין סימן לשיערה אחת אצלן ??האם הן עוברות טיפול מיוחד או שמורחים עליהן צבעע שיכסה את הכל ??

2.שאלה שמעסיקה אותי רבות ואפילו מטרידה אותיי אשמח אם סופסוף מישו יענה לי כי זה נורא מבלבל לא רק אותי רבים ........ומטעה ... השאלה היא האם באמת הנשים שם נהנות או שזה בעצם משחק האם בקטגורית לסביות הן באמת לסביות או שמשחקות אותה והאם בסאדו מאזו הם באמת סדיסטים ומזוכיסטיים שורה תחתונה אני יודעת שהם שחקנים ומשחקים משחק אבל זה ניראה כל כך אמין וקשה להאמין שהנשים שם זונות על סמיםם שמנצלים אותןן האם הן באמת נהנות ???? כמו שזה ניראה לרוב ?? או שהכל משחק ואחרי שהמשחק נגמרר הן מתות נפשית ?? איזה אומץ צריך כדילהיצטלם מול מצלמות ככה מושפלת לפי דעתי זה נשים שהתעללו בהן והדרדרו לסמים אני חיבת שתעזרו לי חד וחלק להביןןן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

נטע ידיד
    26/05/2011

מה שאת רואה על המסך מבויים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו