טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי ... יש דבר שמטריד אותי בזמן האחרון .... אני שמה לב בסרטי פורנו שיש לדוגמא לסביות או סאדו או כל מיני דברים וכתוב שהאישה נהנת יש לי שתי שאלות ...
1.איך זה שהנשים שם חלקות ביותרר ואין סימן לשיערה אחת אצלן ??האם הן עוברות טיפול מיוחד או שמורחים עליהן צבעע שיכסה את הכל ??
2.שאלה שמעסיקה אותי רבות ואפילו מטרידה אותיי אשמח אם סופסוף מישו יענה לי כי זה נורא מבלבל לא רק אותי רבים ........ומטעה ... השאלה היא האם באמת הנשים שם נהנות או שזה בעצם משחק האם בקטגורית לסביות הן באמת לסביות או שמשחקות אותה והאם בסאדו מאזו הם באמת סדיסטים ומזוכיסטיים שורה תחתונה אני יודעת שהם שחקנים ומשחקים משחק אבל זה ניראה כל כך אמין וקשה להאמין שהנשים שם זונות על סמיםם שמנצלים אותןן האם הן באמת נהנות ???? כמו שזה ניראה לרוב ?? או שהכל משחק ואחרי שהמשחק נגמרר הן מתות נפשית ?? איזה אומץ צריך כדילהיצטלם מול מצלמות ככה מושפלת לפי דעתי זה נשים שהתעללו בהן והדרדרו לסמים אני חיבת שתעזרו לי חד וחלק להביןןן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד