ויברטור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויברטור
    דלית
    22/05/2011

בת 27, בתולה, מאוד מתביישת בזה.
    אני נלחצת עם גברים בגלל הפחד שיגלו שאני בתולה בגיל כזה.
    פסיכולוגית נראה לי שאם אחדיר לתוכי ויברטור, כדי לדעת למה לצפות ואולי אף כדי לקרוע את קרום הבתולין, זה יקל עליי בפעם הראשונה שאצטרך לשכב עם מישהו.
    האם ויברטור דמויי איבר מין יכול להעניק לי את התחושה של מה זה חדירה? האם ויברטור יקרע לי את קרום הבתולין? איזה ויברטור מתאים לזה? איזה סוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויברטור

הוספת תגובה

• ויברטור - תגובה

נטע ידיד
    26/05/2011

בכדי לקבל מידע על ויברטורים כדאי שתלכי לאחת מחנויות הסקס של נשים , יש כמה כאלה בתל אביב ותקבלי הסבר מצויין. ויברטור הוא לא תחליף לגבר ואני חוששת שאם תעשי את זה באופן טכני ולא כחלק מגירוי לא תוכלי להנות מזה. האם את מאוננת? האם את נוגעת בעצמך? אם לא אני חוששת שהחוויה עם הויברטור עשויה להיות לא נעימה עבורך.
    איני בטוחה שויברטור הוא הפתרון הנכון בשבילך. יש גברים שיהנו מזה שלא קיימת יחסים עם גברים רבים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלית

אילן
    28/05/2011

דלית היקרה
    הפסיכלוגיה שלך לא נוכנה

שגבר בתול
    הוא עשה ביד
    או שהולך לאישה פרוצה

את לא צריכה צעצעי מין
    פשוט תענגי את עצמך תלמדי על הגוף שלך
    הענוג של אישה בא על ידי בוטי בגירוי בנקודה הגי
    שהיה לך אהבה עז תעשי סקס מלא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו