חשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק מיני
    טל30
    24/05/2011

בת 30 נשואה+5. מעולם לא היה לי חשק מיוחד לסקס." אני יכולה לחיות גם בלעדיו".
    בכל זאת, לטובת הגבר, רציתי לדעת האם יש איזשהו כדור המעלה את החשק המיני אצל האישה (בדומה לויאגרה אצל הגבר) והאם זה מתנגש עם תרופה בשם VIEPAX שאני מקבלת בתקופה האחרונה.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק מיני

הוספת תגובה

• חשק מיני - תגובה

אורית פס
    27/05/2011

יש דרכים לשפר את החשק המיני אך אין כדור לשיפור חשק מיני,מבחינה תרופתית לעיתים מתקבלת החלטה לתת לאשה טיפול הורמונלי [תוספת זעירה וזהירה של טסטוסטרון למשל] אך רק לאחר בדיקות דם ותשאול מקיף ע"י רופא ובד"כ הצורך הוא יותר בגיל המעבר ולא בשמות הפוריות של האשה.
    עם 5 ילדים אחת ההשערות הראשונות שעולות קשורה פשוט לעייפות,אשה עייפה לא מעונינת בסקס,
    השאלה אם למרות שאין לך חשק פיזיולוגי וספונטני לסקס האם יש לך יכולת להתעורר בעקבות מגע וגרוי ,חשוב שתדעו שניכם מה מגביר את החשק המיני שלך ותפעלו בכיוון,או שתפנו לטיפול מיני שיאבחן היכן הבעיה ויטפל בה.
    הויאפקס הוא נוגד דכאון מקבוצת ה s.n.r.i. ואינו אמור להשפיע לרעה על חשק מיני,יחד עם זאת השפעות תרופות אלו הינן אינדיבידואליות...ובכל מקרה ,כדברייך -מעולם לא היה לך חשק מיוחד לסקס,ולכן לדעתי יש מקום לעבודה בנושא גם [ואולי בעיקר] ברמה הריגשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו