טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, חברה שלי למדה ומניסיון שהיה לה בחיים אמרה לי שכשבוע אחרי המחזור אפשר לעשות בלי קונדום ולגמור בפנים כי זה לא תקופת ביוץ והיא הסבירה לי משהו על זה שהרחם נבנה אחרי המחזור משהו כזה, בחודש שעבר באמת זה מה שעשינו בשבוע הראשון שאחרי המחזור והיא קיבלה הכל רגיל, אני רוצה לשמוע מה יש לכם להגיד לי על זה כי חברים הלחיצו אותי..? היא הייתה אצל רופאת נשים ומהמחזור הבא היא מתחילה לקחת גלולות, האם אפשר לסמוך על זה?
אשמח לפירוט בנושא, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה מודאג בצדק ניתן להכנס להריון בכל זמן במהלך החודש, יש להשתמש באמצעי מניעה כדי להיות בטוחים, אין כזה דבר ימים בטוחים גם אם היא לא נכנסה הפעם להריון אין זה אומר שלא תוכל להכנס להריון ב"ימים הבטוחים" לכאורה בפעם הבאה. תשתמשו כרגע בקונדום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אוקיי, אז את אומרת שכל ההסבר שהיא נתנה לי על הרחם ואיך הוא נבנה אחרי מחזור וכל זה לא תופס? ומה לגבי הגלולות? מהמחזור הבא היא תתחיל לקחת את הגלולות. אפשר לסמוך על זה?
תודה
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד